Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pazar, evdeydim...
Hakan Abi fotoğraflar çok güzel. Balık tutmak kadar zevkli bir iş. Artık kıış geliyor. Bundan sonra daha az balığa gitme imkanımız olacak. Boş zamanlarda da yaza hazırlık böyle olta bağlayacağız. Bu arada balıklar da tavada enfes görünüyorlar. Afiyet olsun (olmuştur da Gulumse ) ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
eşimin fırçasına rağmen bende takımları evde hazırlamayı çok severim...çok iyi yapmışsın.. fırında balığa gelince herhalde misafir vardı en az 6 -7 kişilik gibi geldi bana afiyet olsunAlkisBoboGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hocam paylaşım için teşekkürler yeni sezonda rastgeleSeerf
Bul
Balıklar tepside harika duruyor...Afiyet şeker olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Hakan Allahtan konuya şimdi baktım. O tepsi nasıl boğulur be abicim. Tabiiki sende gerekeni yapmış balıkların üstünü örterek süslenmişsindir. Bu arada aynı poyraz bizi de vurdu. Oldukça sert geçti. Ekip tam olmasada birlikte mesajlar apaçık. Allah muhabbetinizi artırsın.
Bul
abi selamlar seninle tanışmak isterim
Gulumse
Bul
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar,
konuyu açan arkadaşımızla mı, Ercan (ALTAYLI) arkadaşımızla mı tanışmak istemişsiniz pek anlaşılmıyor herhalde..Gulumse

Ayrıca biz de sizi tanımak isteriz. Smile Tanışma başlığımız içinde yeni konu açarak kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz.Tekrar hoşgeldiniz..
Bul
afiyet olsun hakan abi
Bul
hakan abi balığa çıkamadığın bir günü çok güzel değerlendirmişsin.tepsi manzarası muhteşem.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
paylaşım ıçın tşk, afıyet olsun,
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi