Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun ahmet izmir'de
bahriyeli yazdı:çok güzel anlar yaşanmış yine bende azda olsa telefonla katılabildim sohbete iş yerinen .gönül orada olmak istesede iş durumu engel oldu yine bekleriz ahmetçim selamlar.Gulumse
ismailcim iş hayatı insanın yaşantısını kısıtlıyor ne zaman emekli oldun o zaman özgürsün tabiri cayizse hürgeneralsinSeerf
Bul
vaaaaaaaaay
fotolar süpeeeeeeeeeer
ellerinize sağlık
geçen hafta izmirden bir uzun ahmet geçti
iyikide geçti
ayaklarına gönlüne sağlık kardeşim
her zaman bekleriz76
Bul
Ahmet cim sende sağol varol.insanları canlı görmek daha bir başka ,nasılsa gene yolun düşer,bu sefer daha uzun görüşürüz.uzuuun uzuuuun.Gulumsegörüşmek üzere.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah ne muhabbet olmuş kıskandım vallahi.. hepinizle tanışmak isterdim inşallah nasip olur..uzun anlata anlata bitiremedi muhabbetlerinizi...hepinize ayrı ayrı teşekkürlerAlkisAlkis

EEEE ben sana gel senide götüreyim diye teklifde bulundum..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:çok güzel anlar yaşanmış yine bende azda olsa telefonla katılabildim sohbete iş yerinen .gönül orada olmak istesede iş durumu engel oldu yine bekleriz ahmetçim selamlar.Gulumse

İsmailim inanki dönüşte senin yanınada uğrayacaktım ama olmadı birdahaki sefere mutlaka uğrayacağım, sende boş olursunda biraz laflarız..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:vaaaaaaaaay
fotolar süpeeeeeeeeeer
ellerinize sağlık
geçen hafta izmirden bir uzun ahmet geçti
iyikide geçti
ayaklarına gönlüne sağlık kardeşim
her zaman bekleriz76
Abicim ne demek sizlerin bu güzelliği beni oralara seve seve getiriyor,
Ne mutluki sizleri tanıdım, sizleri seviyorum..Alkis
tahsinmersin yazdı:Ahmet cim sende sağol varol.insanları canlı görmek daha bir başka ,nasılsa gene yolun düşer,bu sefer daha uzun görüşürüz.uzuuun uzuuuun.Gulumsegörüşmek üzere.

Eyvallah tahsin seni tanımakda ayrı bir güzellikti, inşallah bundan sonraki buluşmalarımız daha uzun geçer..Wink
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah tahsin seni tanımakda ayrı bir güzellikti, inşallah bundan sonraki buluşmalarımız daha uzun geçer..Wink

inşallah ahmet,bu kadar kısa sürede muhabbet edemedik,bir dahaki gelişini 4 gözle bekliyorum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir'in Kurtuluşu bucalıfikret 2 868 10-09-2014, 09:16
Son Yorum: yaser2sultan
  Uzun Ahmet (Ahmet Kanmaz) HAŞİM77 29 3,068 06-02-2014, 18:51
Son Yorum: Cihan Deniz
  ahmet-besiktepe (40) LeVrEkCi 12 2,593 05-11-2008, 22:08
Son Yorum: aahmet
  9 EYLÜL İZMİR ALTAYLI 22 3,502 10-09-2007, 20:49