Yorumları: 1,297
Konuları: 18
bahriyeli yazdı:çok güzel anlar yaşanmış yine bende azda olsa telefonla katılabildim sohbete iş yerinen .gönül orada olmak istesede iş durumu engel oldu yine bekleriz ahmetçim selamlar.
ismailcim iş hayatı insanın yaşantısını kısıtlıyor ne zaman emekli oldun o zaman özgürsün tabiri cayizse hürgeneralsin
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
vaaaaaaaaay
fotolar süpeeeeeeeeeer
ellerinize sağlık
geçen hafta izmirden bir uzun ahmet geçti
iyikide geçti
ayaklarına gönlüne sağlık kardeşim
her zaman bekleriz
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Ahmet cim sende sağol varol.insanları canlı görmek daha bir başka ,nasılsa gene yolun düşer,bu sefer daha uzun görüşürüz.uzuuun uzuuuun.

görüşmek üzere.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:çok güzel anlar yaşanmış yine bende azda olsa telefonla katılabildim sohbete iş yerinen .gönül orada olmak istesede iş durumu engel oldu yine bekleriz ahmetçim selamlar.
İsmailim inanki dönüşte senin yanınada uğrayacaktım ama olmadı birdahaki sefere mutlaka uğrayacağım, sende boş olursunda biraz laflarız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:vaaaaaaaaay
fotolar süpeeeeeeeeeer
ellerinize sağlık
geçen hafta izmirden bir uzun ahmet geçti
iyikide geçti
ayaklarına gönlüne sağlık kardeşim
her zaman bekleriz
Abicim ne demek sizlerin bu güzelliği beni oralara seve seve getiriyor,
Ne mutluki sizleri tanıdım, sizleri seviyorum..
tahsinmersin yazdı:Ahmet cim sende sağol varol.insanları canlı görmek daha bir başka ,nasılsa gene yolun düşer,bu sefer daha uzun görüşürüz.uzuuun uzuuuun.
görüşmek üzere.
Eyvallah tahsin seni tanımakda ayrı bir güzellikti, inşallah bundan sonraki buluşmalarımız daha uzun geçer..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah tahsin seni tanımakda ayrı bir güzellikti, inşallah bundan sonraki buluşmalarımız daha uzun geçer..
inşallah ahmet,bu kadar kısa sürede muhabbet edemedik,bir dahaki gelişini 4 gözle bekliyorum.