Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lapsetur-Oktay...
araphüso26 yazdı:allah nasip ederse yaparız yine organizasyon abicim sen merak etmeGulumse

Peki Abi ne diyelim.76Mahcup
Bul
araphüso26 yazdı:öylede kardeşim herkezin işi farklı.imkanı olsa gelmek istemezmi
bende onu diyorum abi,, çok önemli işi varki gelemiyor, yoksa insan bu olayı kaçıramak istermi,kısmet değilmiş,, Allah korusun bu kadar hevesle hazırlanıpta son dakikada çok önemli mazeretler bir kişinin katılımını engelleyebilir, o yüzden tek diyeceğimiz Allah izin verirse oradayızHehe
Bul
realdeath yazdı:bende onu diyorum abi,, çok önemli işi varki gelemiyor, yoksa insan bu olayı kaçıramak istermi,kısmet değilmiş,, Allah korusun bu kadar hevesle hazırlanıpta son dakikada çok önemli mazeretler bir kişinin katılımını engelleyebilir, o yüzden tek diyeceğimiz Allah izin verirse oradayızHehe

Alkisİşte budur abi.Alkis76
Bul
en başından beri dediğim gibi sitede üye oolan herkes orada olmayı arzuluyordur ama birçok sebebten dolayı orada olamayacak olanlara saygı duyuyorum.
ben orada özellikle oktayı,mehmet abiyi(lakerda),faruk abiyi,orhan abiyi,ercan abiyi,nedimi,ozanı,mehmet ali abiyi ve aklıma daha gelmeyen birçok arkadaşı grmek isterim.
herkesin imkanını zorlayarak oraya gelmeye çalıştıgından şüphem yok gelemeyenleride ileriki organizasyonlarda görmek nasip olur inşallah.
Bul
gelen arkadaş ve gelmeyen arkadaşda saygı duymak lazım.
durbakalım yalçın sanki biz gittikte patronu görmek istiyorsun.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:gelen arkadaş ve gelmeyen arkadaşda saygı duymak lazım.
durbakalım yalçın sanki biz gittikte patronu görmek istiyorsun.Siyirdim
bu hepimiz için geçerli fikret abi,son anda çıkabilecek aksilikler inşallah olmasında herkes orada olabilsin.hatta listede olmayan birçok isimden ben sürpriz bekliyorum inşallah Gulumse
Bul
yycolak yazdı:Katılımın oldukça fazla olacağını tahmin ettiğim erdek Organizasyonuna,bizlerin bu güzel ortamda bir araya gelmemizin tek mimarı sitemizin kurucusu ve büyük patronu Oktay Kardeşimizi birkaç saatlikte olsa aramızda olmasını canı gönülden arzuluyorum.

Katılanlar :tatar

Katılmayanlar :
düzeltme yapmak gerekiyor,
sitenin kurucusu erden(eaktuna)ve oktaydır (lapsetur)arkadaşlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:düzeltme yapmak gerekiyor,
sitenin kurucusu erden(eaktuna)ve oktaydır (lapsetur)arkadaşlar.

Daha güzel oldu o zaman ikisinide aramızda görmek bize gurur ve onur vercektir.Alkis76
Bilgi eksikliğimiz içinde affımızı rica ederiz.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi