Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
Abilerim ellerinize sağlık ne güzel görüntüler maşallahınız var devammmmmm Alkis Gulumse
Bul
BALIK and OZAN yazdı:süper balıkçılık..çok tebrik ediyorum..daha güzel avlar yapmanız dileğiyle..rastgele..

Sevgili Ozan teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kal.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Ozan teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kal.

Burak abi günaydın. Fluoro Carbon misinada sen hangisini önerirsin. Almak üzereyim ama en azından tecrübelerinden faydalanbilirmiyiz bu konuda.
Bul
ufuktan26 yazdı:Burak abi süper bir av gerçekleştirmişsiniz.Tüm ekibi kutlarım.Paylaşım da çok güzel,daha ne denebilirki. Afiyet olsunAlkisSeerf

Sevgili Ufuk tüm ekip adına teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
Salih Reis yazdı:Burak abicim ekip olarak haarika bir balık avı organizasyonu gerçekleştirmişsiniz.
paylaşımınız ise süper olmuş,
Alkiscanı gönülden tebrikler.
Seerf
daha niceleri rastgelsin. :Seerf:

Salihcim çok teşekkür ederiz.Daha iyileri inşallah sana rast gelir.Selam ve sevgiler.
Bul
hasansenturk72 yazdı:Abilerim ellerinize sağlık ne güzel görüntüler maşallahınız var devammmmmm Alkis Gulumse

Sevgili Hasan teşekkür ederiz.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
nihatkr yazdı:Burak abi günaydın. Fluoro Carbon misinada sen hangisini önerirsin. Almak üzereyim ama en azından tecrübelerinden faydalanbilirmiyiz bu konuda.

Sevgili Nihat ben Yozuri Mirage ve SuperDP XTREME fluoro carbon misinaları kullanıyorum.Her ikiside kaplama değil 100% fluoro carbon misinalardır.Alacağın misinanın ucunu çakmakla yak sonra söndür.Yanan bölüm siyah kömür gibi olduysa 100% fluoro carbondur.Daha açık renk ise kaplamadır.Misinanın ucu eriyip gidiyor ve rengi açıksa sahtedir.Sevgilerimle.
Bul
Sevgili Burak abi,
Tüm ekibe tebrikler. Süper balıklar.
Herdaim rastgelsin.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Nihat ben Yozuri Mirage ve SuperDP XTREME fluoro carbon misinaları kullanıyorum.Her ikiside kaplama değil 100% fluoro carbon misinalardır.Alacağın misinanın ucunu çakmakla yak sonra söndür.Yanan bölüm siyah kömür gibi olduysa 100% fluoro carbondur.Daha açık renk ise kaplamadır.Misinanın ucu eriyip gidiyor ve rengi açıksa sahtedir.Sevgilerimle.

Çok Teşekkür ediyorum burak abi.

Saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar Burak Karadeniz 40 10,360 14-05-2010, 14:48
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi