12-10-2011, 13:49
Abilerim ellerinize sağlık ne güzel görüntüler maşallahınız var devammmmmm

Sarosda 3 Gün ve 3 Sinarit
|
12-10-2011, 13:49
Abilerim ellerinize sağlık ne güzel görüntüler maşallahınız var devammmmmm
![]() ![]()
13-10-2011, 08:44
BALIK and OZAN yazdı:süper balıkçılık..çok tebrik ediyorum..daha güzel avlar yapmanız dileğiyle..rastgele.. Sevgili Ozan teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kal.
13-10-2011, 09:19
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Ozan teşekkür ediyorum.Sağlıcakla kal. Burak abi günaydın. Fluoro Carbon misinada sen hangisini önerirsin. Almak üzereyim ama en azından tecrübelerinden faydalanbilirmiyiz bu konuda.
13-10-2011, 17:56
ufuktan26 yazdı:Burak abi süper bir av gerçekleştirmişsiniz.Tüm ekibi kutlarım.Paylaşım da çok güzel,daha ne denebilirki. Afiyet olsun Sevgili Ufuk tüm ekip adına teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
13-10-2011, 17:58
Salih Reis yazdı:Burak abicim ekip olarak haarika bir balık avı organizasyonu gerçekleştirmişsiniz. Salihcim çok teşekkür ederiz.Daha iyileri inşallah sana rast gelir.Selam ve sevgiler.
13-10-2011, 17:59
hasansenturk72 yazdı:Abilerim ellerinize sağlık ne güzel görüntüler maşallahınız var devammmmmm Sevgili Hasan teşekkür ederiz.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
13-10-2011, 18:12
nihatkr yazdı:Burak abi günaydın. Fluoro Carbon misinada sen hangisini önerirsin. Almak üzereyim ama en azından tecrübelerinden faydalanbilirmiyiz bu konuda. Sevgili Nihat ben Yozuri Mirage ve SuperDP XTREME fluoro carbon misinaları kullanıyorum.Her ikiside kaplama değil 100% fluoro carbon misinalardır.Alacağın misinanın ucunu çakmakla yak sonra söndür.Yanan bölüm siyah kömür gibi olduysa 100% fluoro carbondur.Daha açık renk ise kaplamadır.Misinanın ucu eriyip gidiyor ve rengi açıksa sahtedir.Sevgilerimle.
13-10-2011, 19:18
Sevgili Burak abi,
Tüm ekibe tebrikler. Süper balıklar. Herdaim rastgelsin. ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
14-10-2011, 09:10
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Nihat ben Yozuri Mirage ve SuperDP XTREME fluoro carbon misinaları kullanıyorum.Her ikiside kaplama değil 100% fluoro carbon misinalardır.Alacağın misinanın ucunu çakmakla yak sonra söndür.Yanan bölüm siyah kömür gibi olduysa 100% fluoro carbondur.Daha açık renk ise kaplamadır.Misinanın ucu eriyip gidiyor ve rengi açıksa sahtedir.Sevgilerimle. Çok Teşekkür ediyorum burak abi. Saygılar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sinarit Balığı ve Bu Balığın Avında Kullandığım Takımlar | Burak Karadeniz | 40 | 10,360 |
14-05-2010, 14:48 Son Yorum: Burak Karadeniz |