Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne sil baştan yapılıyor.
Abi hayırlı vede uğurlu olsun AlkisSeerf bol balıklı seferler yapmanı dilerim Seerf
Bu arada avatarı motivasyon amaçlı mı değişrtirdin Smile ? O günlerin eksik olmasın.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
nihat hayıırlı olsun bol balıklı avlar dileklerimle
Bul
Nihat abi teknen tam bir aile teknesi olmuş süper abi,Hayırlı ve güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Bul
çılgınbalıkçı yazdı:Bol balıklı avların olsun güle güle kullanınGulumse
Teşekkür ediyorum

yycolak yazdı:harika,şirin,muhteşem,mükemmel.tam aile gezi teknesi hemde balıkçılık için ideal.bayıldım.iyi ve huzurlu günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullanırsın inşallah nikocum.Alkis
Yalçın abi teşekkür ediyorum.
bucalıfikret yazdı:nihat hayırlı olsun kazasız belasız avların olsun Affetrast gele.AlkisAlkis
Teşekkür Ediyorum.
aahmet yazdı:nihat hayırlı olsun,allah kazadan beladan korusun,bol bereketli avların olsun.
Teşekkür ediyorum
Bul
sıtkı Tören yazdı:Nihat abi teknen tam bir aile teknesi olmuş süper abi,Hayırlı ve güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Teşekkürler Sıtkı ama bu tekneye daha aileden kimse binmedi Smile 3 yıldır bende Smile
Bul
brösi yazdı:nihat hayıırlı olsun bol balıklı avlar dileklerimle

Hayati abi sağolasın. Nasılsın nevar ne yok. NECMİ abim nasıl. 2 gün oldu konusalı ama özledim adamı ya Siyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi hayırlı vede uğurlu olsun AlkisSeerf bol balıklı seferler yapmanı dilerim Seerf
Bu arada avatarı motivasyon amaçlı mı değişrtirdin Smile ? O günlerin eksik olmasın.

Serkan sağolasın. Heye elimiz iri balık görümüş onu koydumki hırs yapsın.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi çok şık duruyor inşallah çok güzel avlar seninle olur..saygılar.

Ozan fena değil. BHazı tahtalarda çürüme vardı macun cektik bu sene oyle idare edicez. (Tavan tahtaları) kışın komple tavanı atabiliriz belki.

Bu arada yap bir gece organizasyonuda Eşkinaya gidelim. Kurtları ben getiririm.
Bul
Tek kelimeyle teknen süper olmuş niko bol ve büyük avların olsun.Gulumse Bir gün haberleşelim bizim burayada gelirsin.76
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Dünemim önü biraz daha açık olsa daha iyi olmazmı ?, dümen önünde engel var gibi geldi.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ile ilgili bilgiler AFALA 3 4,154 08-12-2007, 16:30
Son Yorum: avanti
  tekne bakımı LeVrEkCi 0 3,069 02-05-2007, 10:31
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi