Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir çevresi tavsiyeleriniz
Ah avukat ah.bu kadar güzel av macerası yaşa 1 resim koyma.Hadiordanhiç oldumu.bari resmi sabahleyin teknenin yanında çeker.olmadı karada çek resmini,al sana fıstık gibi rapor.neyse,tazesin diye bu sefer böyle olsun.Gulumsezaten resim almaya niyetlensen o zamanda böyle balık olmaz.Siyirdim
mühim olan avdan mutlu ayrılmak,anladığım kadarıyla zorluda olsa geceniz av veriminden dolayı zevkli geçmiş.
hepinizin ellerine sağlıkAlkisAlkis
daha iyi ve resimli raporlarını bekliyorum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Erdem çok keyifli bir av olmuş hava biraz setleşsede balık almanıza engel değilmiş tahsininde dediği gibi bir kaç foto koysaydın çok güzel bir rapor olacakmıştı..Bereketli olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sen yine fotosuzda olsa başka yerde açsaydın konuyu sevgili kardeşim.tebrik ediyorum.afiyet olsun.zorda olsa güzel verimli bir av olmuş.Alkis
Bul
Bereketli afiyet olsun ErdemAlkisbundan sonraki balık avında bol bol resim çekersin artık.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
erdem nekadar zor hava koşullarında bizler bi resimde olsa çektik neyse birdahaki sefere bizleri resimsiz bırakma teknenin sallanmasını bilirim kuşadası org katılan arkadaşlar bilir elinize emeğinize sağlık daha bollarına rast gele.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:erdem nekadar zor hava koşullarında bizler bi resimde olsa çektik neyse birdahaki sefere bizleri resimsiz bırakma teknenin sallanmasını bilirim kuşadası org katılan arkadaşlar bilir elinize emeğinize sağlık daha bollarına rast gele.AlkisAlkis

her şeyide bilirsin.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:her şeyide bilirsin.Hadiordan

sen hatırlamıyormusun sancak tarafından birden iskele tarafına geldin.SiyirdimHappy
Bul
averdemdemir yazdı:Yok arkadaşlar hemen gitmedim balığa Smile Cuma gecesine kısmetse gidicem. BOrnovada kalıyorum ben ama araç var heryere gidebilirim. Aslında tekne kiralamak da var aklımda ama gece tekne nasıl olur hıc bılemıyorum işte.

Aramıza hoş geldin Erdem kardeş.Tekne en garantisi derim bende.Fotolarını bekliyoruz iyi paylaşımlar..
Bul
abıcım benım gıttıgım gerence den karareıse kadar olan bolum ıldırda cıpura lıdakı karagoz mercan yapar ara sıra gopezle kırlangıcta gelır mamun karıdes ve sulınez ıyı ıs yapar bot yada tekneyle acılırsanda tutmadan dınmen ımkansızWink
Hüseyin Gökhan YAYIN
İZMİR
Bul
gokhanyayin yazdı:abıcım benım gıttıgım gerence den karareıse kadar olan bolum ıldırda cıpura lıdakı karagoz mercan yapar ara sıra gopezle kırlangıcta gelır mamun karıdes ve sulınez ıyı ıs yapar bot yada tekneyle acılırsanda tutmadan dınmen ımkansızWink

Aramıza hoş geldin Hüseyin,sende Gerenceyi sevenlerdensinGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 7,065 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  izmir gece mini org. b.kral 21 5,484 21-02-2014, 00:15
Son Yorum: Avcı Altan
  izmir kıyı avcılığı tculas 14 3,547 14-01-2013, 15:01
Son Yorum: Salih Reis
  izmir sahilde kıyıdan balık avı Cihan Deniz 7 4,153 15-09-2011, 16:23
Son Yorum: Cihan Deniz