Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Ah avukat ah.bu kadar güzel av macerası yaşa 1 resim koyma.

hiç oldumu.bari resmi sabahleyin teknenin yanında çeker.olmadı karada çek resmini,al sana fıstık gibi rapor.neyse,tazesin diye bu sefer böyle olsun.

zaten resim almaya niyetlensen o zamanda böyle balık olmaz.

mühim olan avdan mutlu ayrılmak,anladığım kadarıyla zorluda olsa geceniz av veriminden dolayı zevkli geçmiş.
hepinizin ellerine sağlık

daha iyi ve resimli raporlarını bekliyorum.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Erdem çok keyifli bir av olmuş hava biraz setleşsede balık almanıza engel değilmiş tahsininde dediği gibi bir kaç foto koysaydın çok güzel bir rapor olacakmıştı..Bereketli olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sen yine fotosuzda olsa başka yerde açsaydın konuyu sevgili kardeşim.tebrik ediyorum.afiyet olsun.zorda olsa güzel verimli bir av olmuş.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bereketli afiyet olsun Erdem

bundan sonraki balık avında bol bol resim çekersin artık.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
erdem nekadar zor hava koşullarında bizler bi resimde olsa çektik neyse birdahaki sefere bizleri resimsiz bırakma teknenin sallanmasını bilirim kuşadası org katılan arkadaşlar bilir elinize emeğinize sağlık daha bollarına rast gele.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 114
Konuları: 4
averdemdemir yazdı:Yok arkadaşlar hemen gitmedim balığa
Cuma gecesine kısmetse gidicem. BOrnovada kalıyorum ben ama araç var heryere gidebilirim. Aslında tekne kiralamak da var aklımda ama gece tekne nasıl olur hıc bılemıyorum işte.
Aramıza hoş geldin Erdem kardeş.Tekne en garantisi derim bende.Fotolarını bekliyoruz iyi paylaşımlar..
Yorumları: 2
Konuları: 0
abıcım benım gıttıgım gerence den karareıse kadar olan bolum ıldırda cıpura lıdakı karagoz mercan yapar ara sıra gopezle kırlangıcta gelır mamun karıdes ve sulınez ıyı ıs yapar bot yada tekneyle acılırsanda tutmadan dınmen ımkansız
Hüseyin Gökhan YAYIN
İZMİR
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
gokhanyayin yazdı:abıcım benım gıttıgım gerence den karareıse kadar olan bolum ıldırda cıpura lıdakı karagoz mercan yapar ara sıra gopezle kırlangıcta gelır mamun karıdes ve sulınez ıyı ıs yapar bot yada tekneyle acılırsanda tutmadan dınmen ımkansız
Aramıza hoş geldin Hüseyin,sende Gerenceyi sevenlerdensin

rasgele.
Bornova - izmir