03-12-2012, 14:49
SpinAvcısı yazdı:suni yemler harika olmus tebrık ederim burak abi
Sevgili Koray teşekkür ederim.Sağlıcakla kalk.
Son Yaptığımız Cam Rapalalar
|
03-12-2012, 14:49
SpinAvcısı yazdı:suni yemler harika olmus tebrık ederim burak abi Sevgili Koray teşekkür ederim.Sağlıcakla kalk.
13-12-2012, 12:55
(Son Düzenleme: 13-12-2012, 12:58, Düzenleyen: muratcoskun.)
burak abi kalıp için bu silikonlar nasıl ?
fiat ve işlevsellik bakımından fikrin nedir ? bunları alayımmı yoksa daha uygun olanları varmıdır. GEDEO Sligum Mould Paste100 GR - Hızlı kalıp imal macunu Mega-SIL PLUS 22 â Hassas Döküm Silikonu Micro Dental | 0212 523 37 24 | DiÅ Deposu, DiÅ Laboratuvar Malzemeleri, DiÅ Sarf Malzemesi, DiÅ Sarf Malzemeleri, DiÅ Malzemeleri, Microdental, Mikro Dental, Mikrodental
(o o)
13-12-2012, 16:54
muratcoskun yazdı:burak abi kalıp için bu silikonlar nasıl ? Sevgili Murat markayı hatılayamıyorum.Ancak kalıpları yapan kardeşim polyester ve kalıp silikonunu aşağıda telefonlarını vereceğim yerlerden temin ediyordu.Onlarla görüşüp fikir sahibi olabilirsin.Hatırladığım kadarıyla istediğin malzemeyi kargo ile adresine de gönderiyorlardı. Varol Boya Ticaret A.Ş. 0212 251 23 12 - 0212 244 13 57 Özer Ticaret 0212 245 62 34 - 0212 292 88 93
13-12-2012, 22:26
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Murat markayı hatılayamıyorum.Ancak kalıpları yapan kardeşim polyester ve kalıp silikonunu aşağıda telefonlarını vereceğim yerlerden temin ediyordu.Onlarla görüşüp fikir sahibi olabilirsin.Hatırladığım kadarıyla istediğin malzemeyi kargo ile adresine de gönderiyorlardı. çok teşekkür ederim burak abi. bir deneyelim bakalım yapabilecekmiyim.
(o o)
17-04-2013, 21:36
Saygıdeğer Burak ve Burç abilerimiz, öncelikle bugüne kadarki alçak gönüllülüğünüzle yaptığınız paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim. Geçen hafta tesadüfen sizin yazlık civarında denemeler yaparken karşınızdaki abi-kardeşle de tanıştım ve sağolsunlar sizin şaheserlerinizden 2 modeli benimle paylaştılar. Ben de videolarınızı titizlikle uygulamaya çalışacağım, umarım polyester ve silikon seçimlerimiz doğru olur. Polyesterde özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka, özellik ve tür var mıdır? Saygılarımla...
18-04-2013, 13:45
Vallahi hepsi çok güzel keske benimde elimden gelseydi
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
18-04-2013, 13:46
burak karadeniz yazdı:sevgili koray teşekkür ederim.sağlıcakla kalk. rica ederim abi ellerin dert gormesin ![]()
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
19-04-2013, 19:00
ahmetmor yazdı:Saygıdeğer Burak ve Burç abilerimiz, öncelikle bugüne kadarki alçak gönüllülüğünüzle yaptığınız paylaşımlarınıza çok teşekkür ederim. Geçen hafta tesadüfen sizin yazlık civarında denemeler yaparken karşınızdaki abi-kardeşle de tanıştım ve sağolsunlar sizin şaheserlerinizden 2 modeli benimle paylaştılar. Ben de videolarınızı titizlikle uygulamaya çalışacağım, umarım polyester ve silikon seçimlerimiz doğru olur. Polyesterde özellikle tavsiye ettiğiniz bir marka, özellik ve tür var mıdır? Saygılarımla... Sevgili Ahmet "İlkeser 104" marka polyester kulanıyoruz.Düğme ve takı eşyası gibi malzemelerin üretiminde kullanılan polyesterlerden döküm yapmanı tavsiye ederim.Selam ve sevgiler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|