Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okyonusun buyuklugu
............
Bul
cahitusta yazdı:bence sıradaki savaş dünya yı kurtarmak için olacak..dünya sakinleri kendilerine daha geniş yada daha güvenli yer ayarlamak için değil,çatı üstlerine yıkılmasın diye doğa yı katleden ülkelere nota  verip ardından da savaş açacaklar..
yani yumurta-kapı olayı sadece türklere has bir sendrom değil..(miş)

Degerli Kardesim Cahit
Dediklerine aynen katiliyorum.
Yazacak cok sey var ama,ben bir costummu tam cosuyorum.
En iyisimi yüzeysel kalalim.

Görüsmek üzere...
Adanali
Bul
Yaşadığımız bu dünyayı bir an olsun insansız düşünün ve öyle görmeye gayret edin.Bakın tüm canlı ve cansız varlıklar mükemmel bir uyum içinde görevlerini yerine getiriyorlar ve yaşadıkları bu dünyaya zarar vermiyorlar.Ama insan oğlu öyle mi?Nasıl da dünyanın sonunu hızla getiren faaliyetler içindeler.Savaşlar, nükleer denemeler, ekolojik olmayan üretimler insanca olmayan yaklaşımlar hesaplar vs. vs.hepsi fıtratımıza ters.Bizler bu dünyada ki varlığımızın sebebini ve görevlerini anlayacak seviyeye gelmedikçe bu pislikler daima etrafımızda olucak.Allah bizden sonra hayata gelecek olan nesillerin yardımcısı olsun.Biraz olsun derinlemesine düşünce biraz olsun insanca lütfen.... Herkese selam
Bul
Biz insanlar dünyanın sonunu hazırlıyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.
Bul
evet arkadaşlar bencede küresel ısınmanın sonuçları......
su dünyası diye bir film vardı bilmiyorum izledinizmi?demekki adamlar ileriyi görerek böyle bir film yapmışlar....sonuçta bir film ama ....sonumuzun böyle olmamasını dilemekten başka bir şey gelmiyor elden....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi