04-07-2007, 15:39
Silivriye gideceğim !!!acilen bana orada ne tür balıklar olduğunu yanıma hangi malzemeleri almam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim SAYGILARIMLA...
Silivri acil yardım lütfen!!
|
04-07-2007, 15:39
Silivriye gideceğim !!!acilen bana orada ne tür balıklar olduğunu yanıma hangi malzemeleri almam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim SAYGILARIMLA...
04-07-2007, 15:43
acil cevap:
silivride şu anda mırmır,ispari,izmarit,çinekop lüfer ve levrek alabilirsiniz silivri bereketli yerdir her türlü balık tutmanız mümkün dip balıklarından levrege kadar hepsini tutabilirsiniz bu nedenle olta takımlarınızın hepsini yanınıza almanızı önerirrim ve her balıkçılıgı deneyin derim dip oltasıda bırakın çapai rapalada atın bu aralar lüfer var marmarada lüfer sarıkanat alabilirsiniz özellikle iskele diplerine canlı yemle levrek eşkina bakabilirsiniz kolay gesin saygılar resimleri bekliyoruz iyi tatiller haa unutmadan sabah gün agarırken ve gece balık için en uygun zamanlardır kolay gelsin.
04-07-2007, 16:10
ispari ve mırmır çok bol durumda.
benimde yazlık silivrinin ilerisinde. sadece dip oltası bile yanına alsan olur. midye ve kurt kullanarak ispari ve mırmır a takılmanı öneriyorum. en azından elin boş dönmezsin.
04-07-2007, 16:42
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bu cevaplara göre mırmır ve ispari balığına yöneleceğim.Mırmır ı biliyorum ama ispari yi bilmiyorum ama orada ben midye nereden bulacağım ? bide kancaları nasıl önerirsiniz 3 lü sinek iğne mi yoksa tek iğne falanmı atiyim onuda bi tarif ederseniz çook bahtiyar olurum. Bir de istavrit yok mu çapari ile ne alabilirim ?
04-07-2007, 16:47
midye için bir deniz gözlügünüz varsa her kayaya yapışık midye bulabilirsin ıslak kumu kazarsan solucan kurt bulursun kaya altlarında kepçeyle canlı teke bulursun 3 lü sinek kanca olabilir ama çokda ufak kanca kullanma bence çapari atmak için iskele varsa iskeleden istavrit alırsın
04-07-2007, 18:24
Levrekci abi çok sağol... Bilgilerin beni aydınlattı çok teşekkür ederim ama ben yem bulmakda zorlanacağıma inanıyorum...
Geçen yazda bulurum umuduyla kumsalda ıslak yerlerin yanısıra kuru yerleri ,sırılsıklam yerleri bile belediye çukurları kadar kazmama rağmen kayaya yapışık olan salyangozlardan başka herhangi bir yem türü bulamadım silivri ye ilk gidişim olacak inşallah yem bulurum SAYGILARIMLA.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
büyükçemece-silivri arası nerelere gidebilirim? | MaVrUşGiL | 7 | 3,199 |
04-05-2008, 11:58 Son Yorum: meteor |
|
eşkina için yardım lütfen | gokhan_27 | 25 | 5,041 |
24-10-2007, 00:23 Son Yorum: muti34 |