Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
okullar açıldı
balıkcı uğur yazdı:ali abi iyşallah aldırıp motorumla bir ava gidecem

avdan balıktan önce dersler ilk yarı karnenin fotosunu isteyecem zayıf varsa yandın bakalım sana ne ceza düşüncem...yoksa muhabbete devam dersleri boşlama sakın uğur kardeş...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu arada filiz ablama ve tüm öğretmenlerimizede başarılar diliyorum kolay gelsinGulumse
Evet ya Filiz öğretmeni ve diğer öğretmenleri unuttukGulumseTüm öğretmenlerinde yeni eğitim ve öğretim yılı kutlu olsunAlkis
Bul
Gulumse
thunderbolt yazdı:Yeni eğitim ve öğretim sezonunda tüm öğrenci yavrularımıza ve öğretmenlerimize sağlık ve başarı diliyorum Gulumse.Motorsiklet yerine aynı fiyata küçük bir motorlu ( 10 hp.ye kadar ) bot ya da fiber tekne daha iyi bir fikir olabilir mi Uğur ?
abi tekne bot buralarda fazla botla girilesek göl yok onun için ama bir baraj yapıldı belki duymuşsundur obruk barajı ora çok büyük ordada bot serbesmi bilmiyom ama böyle bir şey varsa yani barajda botla avlanmak varsa bir bot almayı düşünüyoruz babamlaGulumse
Bul
araphüso26 yazdı:avdan balıktan önce dersler ilk yarı karnenin fotosunu isteyecem zayıf varsa yandın bakalım sana ne ceza düşüncem...yoksa muhabbete devam dersleri boşlama sakın uğur kardeş...
tmm abi sana karnemin fotosunu gösterecem karne günü görüşürüzSiyirdim
Bul
orfoz17 yazdı:Evet ya Filiz öğretmeni ve diğer öğretmenleri unuttukGulumseTüm öğretmenlerinde yeni eğitim ve öğretim yılı kutlu olsunAlkis
EVET ALİ ABİ TÜM ÖĞRETMENLERİN YENİ EYİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN (TÜM ÖĞRETMENLERE ALLAH SABIR VERSİNSiyirdimSiyirdim)
Bul
Rose77
superisi yazdı:şimdiden motorsikletin hayırlı olsun ablacım çünkü sen istediğini yapabilecek kadar akıllı ve zeki bir kişiye benziyosun.bende yeni öğretim yılınızın hayırlı ve güzel geçmesini canı gönülden dilerimAlkis
SAOL PINAR ABLA EĞER SENİN ÇOCUKLARIN VARSA ONLARADA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi