Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SÜslÜ olta
Vedat hocam size katılıyorum.Dere veya göletlerde bu tip simli çaparilerle hangi balıkları tutuyorsunuz?
Bul
orhanekmekci yazdı:Ufuk hoca,tatlı suda elinizdeki parlayan payet pullarından yapılmış oltaya tatlı suda hangi balık gelecek bakalım,hiç olmassa denizde istavrit,kolyoz avında kullanırsınızSeerf
Orhan abi bunu ben de merak ediyorum.Oltanın ambalajında "river" yazdığı için herhalde tatlı su için bu olta dedim kendi kendime.Siyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Yasak bitince inşallah ilk işim denemek olacakGulumse
Hocam denemekle hiçbirşey kaybetmezsin Gulumse belki çok verimli olur , rastgele Seerf
Bul
Sağolasın Ahmet.Elbette biz balık sevdalılarının işi denemek tabiSeerf
Bul
bol balıklar yakalaması dileğiyle.
Bul
hocam alabalıkta suyun akış hızına göre ağırlıkta bir kurşunu iğnelerin üst tarafına takarak iğnelere de solucan takarak avlanmanızı öneririm bizim kullandığımız tek iğneli alabalık takımlarının çoklu iğnelisini temin etmiş olursunuz ama çok iğnelinin takılma riski çok olur.. rastgele bu takımlarla yapılmış avların raporlarını bekliyoruzSeerf
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
hocam gelirse levrek gelir oda çok narin yani den o kancaların uçlarına solcan taktan hepsi gelir çünki tatlı su balıklara solucana hayır diyemezSeerfSeerf
Bul
alperburdur yazdı:hocam alabalıkta suyun akış hızına göre ağırlıkta bir kurşunu iğnelerin üst tarafına takarak iğnelere de solucan takarak avlanmanızı öneririm bizim kullandığımız tek iğneli alabalık takımlarının çoklu iğnelisini temin etmiş olursunuz ama çok iğnelinin takılma riski çok olur.. rastgele bu takımlarla yapılmış avların raporlarını bekliyoruzSeerf
katılıyorum alper abimAlkisAlkis
Bul
Teşekkürler dostlar.Elbette bunları deneyeceğim,şüpheniz olmasın.Seerf
Bul
ufuk amca bence çayla denizin birleştiği bir yerde dene..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan kullandığım rapalalar ve olta çantam ufuktan26 78 12,243 13-04-2009, 08:56
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi