Yorumları: 124
Konuları: 5
Sapancada 3 yıl önce piranha yakalanıyor. Yaşamaz diyorlar. ve geçenlerde yukarıdaki haberi alıyoruz. Sizce bu 3 yıl öncesindeki piranhalar mı yoksa bu ara dönemde bilinçsiz kişiler tarafından atılmış..
Esk. olayı Hüsayin abi ilk senden duyuyorum.... İnşallah başka çıkmaz...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
belkide yanlış bir yargı var bu balıklar sürekli sularımızda vardı nadirde olsa sonuçta bazı bölgelerimizde iklim tropikale yakın bence olabilirmi ne derseiniz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
fish or die yazdı:belkide yanlış bir yargı var bu balıklar sürekli sularımızda vardı nadirde olsa sonuçta bazı bölgelerimizde iklim tropikale yakın bence olabilirmi ne derseiniz.
bu balıklar danayı bile yutuyormuş murat o zaman hem insan hemde balıklara saldırırlardı balık kalmazdı sularda,bence 2 seçenek var ya bakamayanlar bırakıyor ki bu bana saçma geliyor adam balığı öldürür yine salmaz salarsada pisikopattır,
yada sularımıza dış düşman etkenler tarafından bırakılıp kötülüğümüz isteniyor.
kendiliğinden gelmediler ya bunlar.
aynı şey balon balığı içinde geçerli ama onların kendiliğinden gelme ihtimalleri fazla.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
nihat abi suyun altında binlerce yavru balık var onları yiyerek besleniyordur yada aygroup ahmet abinin gittiği gibi el değmemiş kimselerin bilmediği taraflarda barınıyordur, ha benimkisi sadece fikir tabiki yani diğer iki ihtimalin yanında çokta küçük olsa bir olasılık.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
MuratHoca yazdı:Sapancada 3 yıl önce piranha yakalanıyor. Yaşamaz diyorlar. ve geçenlerde yukarıdaki haberi alıyoruz. Sizce bu 3 yıl öncesindeki piranhalar mı yoksa bu ara dönemde bilinçsiz kişiler tarafından atılmış..
Esk. olayı Hüsayin abi ilk senden duyuyorum.... İnşallah başka çıkmaz...
inşallah hocam ama yalan söyleyecek bir arkadaş değil hatta fotoğraflasaydı olayı buraya taşıyacaktım ama foto olmayınca yazmadım..1,5 ay oldu dediğim olay
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
fish or die yazdı:belkide yanlış bir yargı var bu balıklar sürekli sularımızda vardı nadirde olsa sonuçta bazı bölgelerimizde iklim tropikale yakın bence olabilirmi ne derseiniz.
neticede üremeleri lazım çoğalırlardı bence yoktu sonradan bir şekilde salındı sulara
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 840
Konuları: 27
insanlarda akıl fikir kalmamış geçenlerde akvaryumcuları geziyordum.burada yavru timsah satıyorlardı öğle çok meblada değil rahat rahat alınabilinir.Bu kendini bilmez insanlar bu timsahlarıda satın alıp çeşitli bölgelere atmalarından korkmuyor değilim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Kendi yöresel balıklarımızı koruyamazken,birde alemin tropik balıkları çıktı karşımıza.
Haydi hayırlısı.Bir an önce araştırılmazsa vay halimize....
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
hiç güzel bişey değil tehlikeli olmaz sanırım.
Yorumları: 739
Konuları: 50
amanınnnn sakın sapanca gölüne gireyim demeyın haa

)) ne iştir ya ne cokk sapık var memlekette
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969