Lakerda yazdı:Bereketli olsun İsmail hoca,mera neresiyse bir dahaki sefere boru kurdu ve canlı teke karma kullanmanı tavsiye ederim,deniz kurdu ince kalıyor..
Teşekkürler abi , o gün hiçbir yerde boru kurdu bulamadım, teke konusunda kepçem olmadığı için sıkıntı var şimdilik boru kurdu ve deniz kurduyla devam edeceğim gibi...
tahsinmersin yazdı:İsmail arkadaşların dediği gibi balıklar sargoz ve gece avcısı olaraktan bende dolunayda
daha verimli avlar olduğunu biliyorum.aynı yerde Lakerda-mehmet abinin dediği gibi boru kurdu, mamunla ve hafif rüzgarda avlanırsan dahada verim alırsın.
daha bollarına inşallah.
Teşekkürler borukurdunu deneyeceğim fakat buralarda mamun yok bildiğim kadarıyla...
zafer77 yazdı:sargoz lar güzel bereketli olsun bu sezon yalova sahilinde mımırdan ziyade sargoz yakalıcaz herhalde bende geçen akşam aldım birtane

Teşekkürler , haklısınız mırmır tek tük geliyormuş bakalım banada gelirmi acaba...
yalova tatar yazdı:ismail bereketli olsun .bende dolunayda çok tuttum inanmam böyle şeylere
güzel bi gece olmuş yerli devamı ve daha güzelleri ne
Teşekkürler abi , demekki dolunay olayı gerçekten hikaye...
araphüso26 yazdı:ikitane olsun bizim olsun tebrikler

Haklısın abi , iki tane olsun bizim olsun üçüncü için çok bekledim ama olmadı , nasip işte...
mariner8 yazdı:Tebrikler İsmail
balıklar ispariden çok sargoz yavrusuna benziyor, benim deneyimlerim dolunayda yemli oltacılık daha verimli oluyor , rastgele 
Teşekkürler , diğer arkadaşlarda ispari demişlerdi , doğru cevap sargozmuş , dolunay olayı dediğim gibi boş çıktı...
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..