Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dikkatinizi çektimi
Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem. sitemizde Karadeniz kıyılarından katılan arkadaşlarımız yok. Şu akın balıkları Lüfer Palamut gibi . Kendini gösterdimi. Göç Marmaraya doğru Başladımı Hiç Haberimiz Olmuyor. İlgili Arkadaşlarımız var ise Lütfen Bizleri Bilgilendirin.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Ordu da İstavritçi Mehmet Ali Abimiz var,
Onunla irtibata geçmenin bir yolunu bulmalı...
Hemde sitemizin sponsoru.
İlk sayfada bilgiler var.
Yarın uygun bir zamanda aramalı.
Bul
Ben Karadenizde değilim ama şunu söyleyebilirim, göç başladı yavaş yavaş. Boğazda lüfer - palamut akmaya başladı.
Bul
balıkoltası yazdı:Ben Karadenizde değilim ama göç başladı yavaş yavaş. Boğazda lüfer - palamut akmaya başladı.

Hayırlısı olsun Birolcum.
Rastgelsin İnşallah.
Bul
yycolak yazdı:Hayırlısı olsun Birolcum.
Rastgelsin İnşallah.

İnşallah Yalçın Bey. Uğraşıyoruz..
Bul
mudanya yazdı:Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem. sitemizde Karadeniz kıyılarından katılan arkadaşlarımız yok. Şu akın balıkları Lüfer Palamut gibi . Kendini gösterdimi. Göç Marmaraya doğru Başladımı Hiç Haberimiz Olmuyor. İlgili Arkadaşlarımız var ise Lütfen Bizleri Bilgilendirin.

Faruk bey..

Ben karadeniz kıyısında oturuyorum.Karadenizde balığa çıkıyorum...Palamut başladı ama çapariye çok az geliyor.Ağ ile oldukça fazla tutan arkadaşımız var.Kıyıda bol çinakop ve istavrit var..Kıyıdan kaşık ile lüfer alındı.

Fazla miktarda oynak görüldü..Balıklar yemlenmiş durumda idi..Karınları toktu.Çapariyi isteksiz yedi..

Ama süratli ve toplu bir göç görülmedi..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi