Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
belkide geleceğin kofanası..(yaprak)
[attachment=1582]
[attachment=1581]
[attachment=1580]
[attachment=1579]
2 GÜN ÖNCE AKŞAM LÜFERE GİDİCEZ DİYE BİRAZ YEM ALMAK İÇİN KADIKÖYDE ZARGANA.VE İSTAVRİTE ATTIM..3,4 ZARGANA ALDIM..BİRAZDA İSTAVRİT ALAYIM DEDİM.ÇAPARİYE BU CANIM GELECEĞİN LÜFERİ,KOFANASI,GELDİ..HEMDE KAÇ KERE..ARTIK ÇAPARİYİ BIRAKTIM..BEN SALIYORUM AMA YİNE ÇAPARİYE ATLIYORLAR.BEN KIYAMIYORUM ,BAZILARI HİÇ AÇIMADAN KOVASINA ATIYORLAR UFACIK BALIKLARI.. BU ÇOK YANLIŞ.İNSANLARIN UMURUNDAMI,İŞTE BUNLAR BALIKÇIYIZ DİYE GEÇİNİYOR..YA ÇARŞIDA GÖRDÜM BUNUN BİRAZ DAHA BÜYÜĞÜNÜ SATIYORLAR ÇİNEKOP DİYE,AYIPTIR,GÜNAHTIR BE KARDEŞİM..BÖYLE GİDERSE BİR 10 YIL SONRA BU BALIKLAR HAYAL OLUR..BİZE DÜŞEN SADECE KÜÇÜK BALIKLARI SALMAK..BIRAKTA BÜYÜSÜN BALIK..UYARALIM DİYOSUN FAKAT ADAMLARINDA UMRUNDAMI..NEYSE BİZ BARİ DİKKAT EDELİM BU KONUYA..ŞU HAVA BİRAZ DAHA SOĞUSADA BALIK TAM BİR BAŞLASA..ARTIK SABRIMIZ KALMADI..HERKESE SELAMLAR.RASTGELE BALIKÇI DOSTLARIM..
Bul
hakkaten çok ufaklar.onun eti ne kadar ki.yesen ne olacak .yazık bee
Bul
:0507:kovadikiler gümüş balığı yaprak değil..tuttuğum yaprakları,geri saldım..gümüşleri zargana yakalamak için kullanıyorum..rastgele..:0507:76
Bul
sen ve ben bu konuya dikkat edebiriliz. salarızda fakat bu balık tek dolaşmıyor herhalde, bir balıkçı teknesi bunu komple içine alabilirz o zaman işte yazık satsa satamaz dökse dökemez, gitti balıkcıklar gitti.
Cumartesi gecesi sabah 05,10 güneş daha çıkmamıştı büyük bir tekne açıkta kasalarla balıkları denize döküyordu....
Yazıkkkkkkkk.......
aBİCİM KONUYA ÇOK GÜZEL DEGİNMİŞSİN BU BİZLERİN KANAYAN YARASI BEN BİRKAÇKERE BU ŞEKİLDE KÜÇÜK BALIK YAKALAYANLARI İKAZ ETTİM ADAMLAR ÜSTÜME YÜRÜDÜ DÖVECEKLER BULSALAR BEN BİRAZ DAHA DİŞLİ ÇIKINCA SESLERİNİ ÇIKARTMADILAR ÇEKİP GİTTİLER AMA 40-50 TANE YAPRAKLA BİRLİKTE BU OLAY 2 SENE ÖNCE İDİ YAŞASALARDI KABA LÜFERDİ ŞİMDİ ONLAR .BİZLER ETRAFIMIZI UYARIRSAK BU ŞEKİLDE KURTARABİLDİGİMİZİ KURTARIRIZ
TEŞEKKÜR EDERİM
RASTGELE
Bul
buna engel olmak çok zor altan ama olabilmek lazım çpk büyük cezalar getirilse belki bişelr olacak evinde adamı yakaladınmı vuruyorsun sen gidip ömür boyu yatıyorsun veya evine hırsız giriyor nevar neyok alıp götürüyor yakalanıyor 2 gün sonra serbest kalıyor böyle bir kanun sistemi küçük balık tutana ne ceza verebilirki ama olsa 2 gün hapis 500ytl ceza o zaman ihbar eden edene birbirini yazık ki çok yazık o balıgın bırak kofana çinekop olma şansı sanırım hiç olamıyacak gelecek zamanda geçen bi haber okudum karadenizde hamsinin nesli tükeniyormuş ve gerçekten eskisi kadar hamsi gelmiyor yok yanlış avlanma yok deniz kirliligi derken balık kalmıyacak bu sitede artık sanırım sadece muhabbet için kalacak
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi