Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devir-Teslim
çok güzel muhabbet oldu eminim telefonla katılmaya çalıştım ...emanetleri bugün alamadım uyuya kalmışım..İnşallah yarın teslim alırım.ilk bahara ekilecek yerlerinide ayarladım..bizim avcılık kulubünün atış poligonuna ekecem bakması daha kolay olacak ..nasipse ilk bahara iş var.. şimdi mavruştan taktik bekliyorum..teşekkür ederim serkanım...AlkisGulumseWinkuzunum sanada çok teşekkür ederimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Muratcığım teşekkür ederim, aynen devam bu arada unutmadan 20-21-22 kasımda izmire geliyorum görevli olarak yine bir kaç kişiyi rahatsız ederim oralarda haberin olsun..Wink
sevgili kardeşim
biz her zaman hazırız
seni her türlü bağrımıza basarız
ama serkanla muhabbet tam kıskanılacak tarzda
sizleri candan kutluyorum
tebrikler
ve devamını diliyorum
Bul
araphüso26 yazdı:çok güzel muhabbet oldu eminim telefonla katılmaya çalıştım ...emanetleri bugün alamadım uyuya kalmışım..İnşallah yarın teslim alırım.ilk bahara ekilecek yerlerinide ayarladım..bizim avcılık kulubünün atış poligonuna ekecem bakması daha kolay olacak ..nasipse ilk bahara iş var.. şimdi mavruştan taktik bekliyorum..teşekkür ederim serkanım...AlkisGulumseWinkuzunum sanada çok teşekkür ederimWink

Hüseyin abi, öncelikle o bardakları toprağını hiç bir şekilde oynatmadan (burası çok önemli çamın toprağı oynar veya çatlarsa biter) dikkatlice keserek yine kesmesi ve çıkarması kolay olan büyük bir saksıya misal derin ve çıkarırken kesebileceğin yoğurt kabı veya pet şişeye ekeceksin. Havalar ısınınca dışarı çıkaracak ve iklim şartlarına uyum sağlamasını ve kök salmasını sağlıyacaksın. Yazın altını delerek hava alamasını ve fazla suyu tahliye imkanı vererek sonbaharda yağmurlarla birlikte veya gelen ilk baharda (2011) daimi ikametgahına ekeceksin. Yanlız kışın dikkat edeceğin en önemli şey fazla su vermemek çünki bu sefer çürütürsün. İkinci ekimi yani pet şişe işinide ben halledecektim ama nakliye büyük problem olacağı için sana bıraktım Wink. Geri kalanı Allah a emanet kurursada canımız sağolsun elimde daha çoook tohum var. Bundan sonraki sana özel partim kara çam ve serviden olacak ona göreSmile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yalovalı77 yazdı:Ne güzel bir dostluk buluşması teşekkürler. İnşallah bir gün hepimiz buluşuruz.Alkis

Haşim inşallah oda olacak..

bahriyeli yazdı:her ikinizede teşekkürler devir alınmış şimidi sıra arapta fidelerin bakımı ve ekilmelerini üstlenecek gelecek nesile miras olacak gölgesinde kimbilir kimler oturacak çok güzel çok.AlkisAlkisAlkis
Eyvallah ismailim evet şimdi sıra bendeki teslimatta..

bucalıfikret yazdı:uzunum sana gezmek yakışıyor serkan arkadaşımında misafir perverliği için teşekkürler
arabım sıra sende fideleri güzel dik can suyunu unutma .AlkisAlkis

Reis teşekkür ederim, serkanın misavirperverliği harikaydı.. Arabın işi zor ama yine büyük ihtimal beraber hallederiz onları..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuktan26 yazdı:İki güzel dostun buluşmasını ve tatlı muhabbeti alkışlıyorumAlkis
İlk devir teslim tamam.Hayırlısıyla ikincisini de görelim.
Hüseyin sen de güzelce dik,yardım istersen ben hazırımWink

Sağolun hocam teşekkürler istersen bu akşam gel klübe teslimatta sende bulun Wink

deniz aşığı yazdı:dostluk ve doğayı koruma , yaşatma adına güzel enstantaneler Alkisdaim olsunSeerf

Teşekkürler sağolun..

balıkcı uğur yazdı:iki abimin buluşması ile çok güzel bir gün ortaya çıkmış AlkisAlkis
Teşekkürler uğur yalnız unutma senin kapınıda bir gün çalabilirim seninlede tanışmak güzel olacaktır..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
kasap100 yazdı:Emanetler adrese doğru yola çıkmış...
Haydi hayırlısı.Tebrikler arkadaşlar....AlkisSeerf
Evet yol iyice yakınlaştı..

araphüso26 yazdı:çok güzel muhabbet oldu eminim telefonla katılmaya çalıştım ...emanetleri bugün alamadım uyuya kalmışım..İnşallah yarın teslim alırım.ilk bahara ekilecek yerlerinide ayarladım..bizim avcılık kulubünün atış poligonuna ekecem bakması daha kolay olacak ..nasipse ilk bahara iş var.. şimdi mavruştan taktik bekliyorum..teşekkür ederim serkanım...AlkisGulumseWinkuzunum sanada çok teşekkür ederimWink

Ne demek arabım senin canın sağolsun..
yycolak yazdı:sevgili kardeşim
biz her zaman hazırız
seni her türlü bağrımıza basarız
ama serkanla muhabbet tam kıskanılacak tarzda
sizleri candan kutluyorum
tebrikler
ve devamını diliyorum

Yalçın abim benim çok teşekkür ederim sağolun varolun sizleri unutmam mümkünmü..
Bencede çok güzel bi olay ağaç ekilmesi helede Eskişehir gibi biyerde bence ağaç candır can 2 hafta önce kara avcılığı için Eskişehir kaya kent e gitmiştim avcılık dönüşü Ahmet abimle de buluşmuştuk gittiğimiz yerde çok az sayıda ağaççık (pırnallık ,çalılık )vardı üzüldüm seneye giderken yanımda meşe palamut ları götürecem bakalım inşallah tutarlar sizlerin gerçekleştirdiği bu olaya saygı duyuyorum Serkan arkadaşım,Ahmet abim,Hüseyin abim sizlere helal olsun saygılar sevgiler.AlkisAlkis76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi