Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mazmozunuzun fayda sağladığından eminmisiniz?
Harika bir bilgi paylaşım için çok teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
otopsi tamam. peki bu balığın ölmesine ne sebeb olmuş..Happy

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:Tahsin gerçekten çok önemli bir konuyu paylaşıma katmışsın bence üzerinde epey konuşulması gereken bir konu olan MAZMOZ için ben de farklı bilgi aktarmaya çalışayım. Zaman zaman buralarda dile getirdiğim çok eski bir abimiz. Şu anda öte alemde (Rum balıkçı) bana çok şey öğretmişti. Deniz avcılığında mazmozu kesinlikle atma değil bırakma yoluyla kullanmamızdı. Özellikle yassı balıklar için Temizlenmiş balık içlerini çorap içine koyarak sarkıtmak. Avlanırken açtığı yemin artığını bile atmazdı. Av bitince atacaksın yoksa hayvan attığınnı peşinde olur o da zaten hemen altına düşmez balığı altında toplayamazsın derdi. Bu konuda daha da paylaşacaklarım olucak ama konu genişlesin hem de çok uykum var sonra konuşuruz

evet ercan abi paylaşımlarının devamını bekliyorum.
bucalıfikret yazdı:tahsin bilgiler için teşekkürler.Alkis
sağol fikret abi.
gobekbalığı yazdı:güzel bir deneme olmuş güzel olduğu kadar faidelide paylaşım için teşekkürler
Alkis
sağolun ben teşekkür ederim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
deniz aşığı yazdı:tahsincim mazmozun faydası gerçekten önemli fakat ercan abinin çorap içindeki sunumu da mantıklı paylaşım için teşekkürlerAlkis
bir şey değil çetin abi.
iskorpit-xx yazdı:Harika bir bilgi paylaşım için çok teşekkürler.AlkisAlkisAlkis
otopsi tamam. peki bu balığın ölmesine ne sebeb olmuş..Happy
ben teşekkür ederim.
ee fani olan dünya
bu balığın eceli gelmiş.Bobo.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
faydası oldu teşekkürler
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:faydası oldu teşekkürler

hıdırcığım faydası olmuşsa ne mutlu bize.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Çok başarılı bir otopsi olmuş, AlkisAlkis

mazmoz kesinlikli faydalı Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
tahsin abi çok güzel bir konuya değinmişsin,aklına sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tahsinmersin yazdı:evet ercan abi paylaşımlarının devamını bekliyorum.

sağol fikret abi.

sağolun ben teşekkür ederim.
Özellikle avlanma yasağı kalktıktan sonra sarkıtma yaparken yem olarak sardalya kullanmaya başlarız. Yüzeye yakın gelen balıkları (Zargana-Uskumru-Kolyos-vs) avlanmak için sardalya'nın kafasını elinizde sıkıp ara ara etrafımıza atarız eğer balık yeme saldırgan ise zoka yada kurşunsuz iğne ile çek çekebildiğin kadar. Bu da ayrı mazmoz unutmayalım mutlaka sardalyanı kafasını sıkın ve öyle ara ara atın
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi çok güzel bir konuya değinmişsin,aklına sağlık,paylaşım için teşekkürler.
allah sanada akıl sağlığı versinGulumse.ben teşekkür ederim.
ALTAYLI yazdı:Özellikle avlanma yasağı kalktıktan sonra sarkıtma yaparken yem olarak sardalya kullanmaya başlarız. Yüzeye yakın gelen balıkları (Zargana-Uskumru-Kolyos-vs) avlanmak için sardalya'nın kafasını elinizde sıkıp ara ara etrafımıza atarız eğer balık yeme saldırgan ise zoka yada kurşunsuz iğne ile çek çekebildiğin kadar. Bu da ayrı mazmoz unutmayalım mutlaka sardalyanı kafasını sıkın ve öyle ara ara atın
takviye bilgiler için sağolasın ercan abi.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi