03-01-2010, 22:10
Harika bir bilgi paylaşım için çok teşekkürler.

otopsi tamam. peki bu balığın ölmesine ne sebeb olmuş..

otopsi tamam. peki bu balığın ölmesine ne sebeb olmuş..

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......

mazmozunuzun fayda sağladığından eminmisiniz?
|
03-01-2010, 22:10
Harika bir bilgi paylaşım için çok teşekkürler.
![]() ![]() ![]() otopsi tamam. peki bu balığın ölmesine ne sebeb olmuş.. ![]() Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası...... ![]()
04-01-2010, 00:34
ALTAYLI yazdı:Tahsin gerçekten çok önemli bir konuyu paylaşıma katmışsın bence üzerinde epey konuşulması gereken bir konu olan MAZMOZ için ben de farklı bilgi aktarmaya çalışayım. Zaman zaman buralarda dile getirdiğim çok eski bir abimiz. Şu anda öte alemde (Rum balıkçı) bana çok şey öğretmişti. Deniz avcılığında mazmozu kesinlikle atma değil bırakma yoluyla kullanmamızdı. Özellikle yassı balıklar için Temizlenmiş balık içlerini çorap içine koyarak sarkıtmak. Avlanırken açtığı yemin artığını bile atmazdı. Av bitince atacaksın yoksa hayvan attığınnı peşinde olur o da zaten hemen altına düşmez balığı altında toplayamazsın derdi. Bu konuda daha da paylaşacaklarım olucak ama konu genişlesin hem de çok uykum var sonra konuşuruz evet ercan abi paylaşımlarının devamını bekliyorum. bucalıfikret yazdı:tahsin bilgiler için teşekkürler.sağol fikret abi. gobekbalığı yazdı:güzel bir deneme olmuş güzel olduğu kadar faidelide paylaşım için teşekkürlersağolun ben teşekkür ederim.
04-01-2010, 00:43
deniz aşığı yazdı:tahsincim mazmozun faydası gerçekten önemli fakat ercan abinin çorap içindeki sunumu da mantıklı paylaşım için teşekkürlerbir şey değil çetin abi. iskorpit-xx yazdı:Harika bir bilgi paylaşım için çok teşekkürler.ben teşekkür ederim. ee fani olan dünya bu balığın eceli gelmiş. ![]()
04-01-2010, 01:08
HIDIR yazdı:faydası oldu teşekkürler hıdırcığım faydası olmuşsa ne mutlu bize. ![]()
04-01-2010, 12:17
Çok başarılı bir otopsi olmuş,
![]() ![]() mazmoz kesinlikli faydalı ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
04-01-2010, 20:04
tahsin abi çok güzel bir konuya değinmişsin,aklına sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
05-01-2010, 00:07
tahsinmersin yazdı:evet ercan abi paylaşımlarının devamını bekliyorum.Özellikle avlanma yasağı kalktıktan sonra sarkıtma yaparken yem olarak sardalya kullanmaya başlarız. Yüzeye yakın gelen balıkları (Zargana-Uskumru-Kolyos-vs) avlanmak için sardalya'nın kafasını elinizde sıkıp ara ara etrafımıza atarız eğer balık yeme saldırgan ise zoka yada kurşunsuz iğne ile çek çekebildiğin kadar. Bu da ayrı mazmoz unutmayalım mutlaka sardalyanı kafasını sıkın ve öyle ara ara atın
05-01-2010, 00:35
ANTALYALI07 yazdı:tahsin abi çok güzel bir konuya değinmişsin,aklına sağlık,paylaşım için teşekkürler.allah sanada akıl sağlığı versin ![]() ALTAYLI yazdı:Özellikle avlanma yasağı kalktıktan sonra sarkıtma yaparken yem olarak sardalya kullanmaya başlarız. Yüzeye yakın gelen balıkları (Zargana-Uskumru-Kolyos-vs) avlanmak için sardalya'nın kafasını elinizde sıkıp ara ara etrafımıza atarız eğer balık yeme saldırgan ise zoka yada kurşunsuz iğne ile çek çekebildiğin kadar. Bu da ayrı mazmoz unutmayalım mutlaka sardalyanı kafasını sıkın ve öyle ara ara atıntakviye bilgiler için sağolasın ercan abi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|