Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orman Havası
bahriyeli yazdı:bak bu çok güzel geldi haşim özlemişiz orman havasını pikniğini çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler.AlkisGulumseAlkis

smail sen buraya akrabalarına gel tatile biliyon her türlü ortam ayarlanır Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:haşim sana Hadiordan bana neden söylemiyon .Rolleyes bizde burdan gelirdik bizler ekip değilmiyiz .bu nasıl sevgi bu nasıl aşk ahh ahhh WinkBoboAlkis ALLAH gönlünüze göre vermiş ne güzel ayrıyetten çevreye gösterdiğin duyarlılıktan dolayı minnattarlığımı belirteyim Affet

bizim gittiğimiz gölden daha aşağı fevziye güreşlerinin olduğu yere yakın tahminim. nasıl olsa bi gün sabahtaan bi başlıcaz bana oralarının köylerini gezdircen zaten WinkBobo
Seve seve gezdiririm erden abi.Burayı örencik yoludan fevziye ayrımına giriliyor. Ben yazlık resimleri bulup yükleyeyim bitersin oraya.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yoook resimler sende kalsın haşim biz görcez orayı seneye üç tane tekavvüt çıkarız artık
Bobon Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Sırtımda taşırım seni gönlü zengin insan senin olduğun yerde yok kelimesini bile kullanmıyoruz.Seerf
Bul
Bi gün Yalova team toplanalım oraya gidelim gerçekten iyi olur Haşim abi...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Emrah77 yazdı:Bi gün Yalova team toplanalım oraya gidelim gerçekten iyi olur Haşim abi...

Herkes davetlimdir bu ayda bile güzelliğini yazın tahmin edemezsiniz.Seerf
Bul
yalova tatar yazdı:yoook resimler sende kalsın haşim biz görcez orayı seneye üç tane tekavvüt çıkarız artık
Bobon Seerf
Senin 4. resimde gözün kesin bir objeye takılmıştır
Haşim güzel bir gün olmuş
Bul
haşimim çok güzel olmuş en sevdiğim şeylerden biri ormanda ateş onun sıcaklığı.. muhabbet harika yerler.. siglamenlerde çok güzelAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
et. balık. kelle. yenir elle.
haşim afiyet olsun manzaranızı kıskandım.AlkisSeerf
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Senin 4. resimde gözün kesin bir objeye takılmıştır
Haşim güzel bir gün olmuş

araphüso26 yazdı:haşimim çok güzel olmuş en sevdiğim şeylerden biri ormanda ateş onun sıcaklığı.. muhabbet harika yerler.. siglamenlerde çok güzelAlkis

bucalıfikret yazdı:et. balık. kelle. yenir elle.
haşim afiyet olsun manzaranızı kıskandım.AlkisSeerf
Hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok değişik bir gün oldu. Stresten biraz ayrı kaldık.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: