Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mavruşgil serkana
güzel görünüyorlar kamil ustam.serkan tohum bulsun nasıl nasıl o ağacı yetiştirir..harikasınız tebrik ederim..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Emmi güzel bir uğraş bulmuşsun kendine..Emeklerinin boşa gitmemesi,daha uzun dayanıklı olması için vernik kullanıyormusun.Fotolardan kullanıldığı pek belli olmuyor..
Bul
hani hobi derlerya bendekide öyle bişi gittiğim her yerden ne uygunsa taşsa taş kozalaksa kozalak toplarım buda bendeki merak bazende fosil bulurum çeşit çeşit hep balık ıolacak değilyaHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Lakerda yazdı:Emmi güzel bir uğraş bulmuşsun kendine..Emeklerinin boşa gitmemesi,daha uzun dayanıklı olması için vernik kullanıyormusun.Fotolardan kullanıldığı pek belli olmuyor..

abi bazen açmasını istemediğide nadirde olsa vernik kullanırım çoğuda kendi sırı ile açmaz duruma göre yani 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ben de çalıştığım yıllar araziye çıktığımda ceşitli kozalaklar taplamıştım daha tazeydiler bir süre sonra hepsinin açıldığını gördüm verniklemiş olsaydım acaba açmazmıydı?kamil kardeş hobinin kötüsü olmaz her hobi emek ister benim de 40 küsür yıldır yaptığım pul,para,taş plak ve eski kitap(cumhuriyet öncesi) kolleksiyonum var onlara uğraş vermek beni çok dinlendirir şayet denk gelirsem senin için saklarım sevgilerAlkisSeerf
Bul
agam helal olsun değişik bir uğraş edinmişsin çok güzel gözüküyorlar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:hayır tatarım bu benim merakım ama daha meraklılar var büyütmek gibi aramızda Siyirdim tabi tutarsa Hehe
kamilim bu kozalakları balık tutarken oltanın neresinde kullanıyorsun buna hangi balıklar geliyorHappy
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
zevkli iş uğraş ister.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi