Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ahmet abi ist.
aygroup yazdı:Unuturmuyuz Evlat...Aşkolsun...Ama benimle ava çıkmaya herkes dayanamaz...Sonra demedi deme..Fiziki dayanım sınırlarını zorlayacağından emin olabilirsin..Haa...Bunlar yaşlıdır..Nasıl olsa pilleri çabuk biter dersen çok gülerim doğrusu...

Şartlar bellidir..Benim beraber olduğum gurupta kabul edilebilen tek mazeret ölümdür.(Allah korusun)Başka mazeret kabul edilmez..

Zaten net sonuç alırsın..Ya bu işi temelli bırakırsın..Ya da daha sıkı ve daha azimle sarılırsın..Siyirdim

Sevgiler...
ahmet abi erdekte rekorlar kıracaksın gibime geliyor bu azimle.
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi erdekte rekorlar kıracaksın gibime geliyor bu azimle.

Sevgili Nihat..

Benim ifadelerim bireysel olarak yapabileceğimizin sınırıdır..Avın verimli olması ise kısmet denilen kavram ile yakından ilgili olduğundan asla rekor iddiamız olamaz..

Eğer en çok eziyete dayanma ve en uzun süre ayakta kalma gibi bir rekor varsa onu kırabilirim.Azim göstergesi bende hep full gösterir..Happy

Tabii bunlar senin yaptığın gibi işin muhabbet tarafı..Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin..Önemli olan bu ...

Hele bir zaman gelsin de..Hayırlısı diyelim..

Selamlar..
Bul
selam ahmet abi nereye gidiyorsun bensiz
Bul
iso944 yazdı:selam ahmet abi nereye gidiyorsun bensiz

İsmail..
Daha çok vakit olduğu için konuşamadık.Sıra gelmedi ona..Türkiye organizasyonu başlığına bakarsan bilgin olur..

Beni dinlersen yarınki davete gelmeye bak..Sofrayı ben hazırlıyorum..Düşün gerisini artık..Sabah 10 da start veriliyor..Adres olsa vereceğim ama allahın ormanı .Nasıl tarif edeyim ki..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  aygroup ahmet abi LeVrEkCi 13 2,837 04-05-2010, 00:34
Son Yorum: yycolak
  Mariner8(Ahmet)hoş geldin orhanekmekci 26 4,191 09-08-2009, 10:15
Son Yorum: orhanekmekci
  mariner8 ahmet abi foto makinası alsınmı :) fish or die 71 9,075 16-04-2009, 15:32
Son Yorum: Albatros-gr
  mahkum ahmet yalova tatar 39 4,781 26-01-2009, 20:41
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi