Yorumları: 256
Konuları: 13
Daha önce katıldığımız fuarlarda bazı balıkçı forumlarının stand açtığını görmüştüm.Bugun aklıma geldi.Neden bizim sitemizde böyle büyük bir organizasyonda stand sahibi olmasın. Tabiki bunun birde maddi boyutu olacaktır.Bunada şöyle bir çözüm bulabiliriz diye düşünüyorum.Stand açan firmalara organizasyonu düzenleyenler belli miktarda bilet veririler.Bize düşense bu biletlerin parasnı önceden foruma göndermek.Eğer hala yetmiyorsa birazcıkta cebimizden para eklemek .Çok büyük bir yer lazım olacağını düşünmüyorum.Tabiki fiyatlarınıda bir sormak lazım.
Herkese saygılar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Kamil tabiiki yönetimin vereceği bir karar. Önerin ilk bakışta sıcak ve Forum için faydalı ancak Astar-Yüz meselesi. Standlar hele böyle organizasyonlarda ciddi rakamlara kiralanıyor. Bize düşen bir şey olursa tabiiki varız
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
evet yararlı olacağı kesin.. fakat işin maddi boyutu düşündürücü. makul fiyatlarda bir şeyler olursa eminim tüm arkadaşlar ellerinden geleni yapacaklardır. tabiki yönetimin vereceği karar önemli
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu sene zaten zor ama seneye neden olmasın önce bir araştırma yapalım işin boyutunu öğrenelim sonra konuşuruz bakarız olabiliyorsa neden olmasın.teşekkürler kamil bey.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
LeVrEkCi yazdı:bu sene zaten zor ama seneye neden olmasın önce bir araştırma yapalım işin boyutunu öğrenelim sonra konuşuruz bakarız olabiliyorsa neden olmasın.teşekkürler kamil bey.
Hoşgeldin Nihat...
Bugün medex 2010 için online davetiye aldık...Nisanda imiş..O fuar da konumuz ile yakından ilgili..Oldukça vakit te var...
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
kamil boat show için bizim gücümüz yetmez .ve stand vermezler .biz ancak nisan yada mayıs ayında pendikte kurulan bir fuar var balıkçılık fuarı her türlü malzeme bulmak mümkün orda. ve çok ta canlı geçiyor orası olabilir.
yinede bilgi için teşekkürler .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Düşünce güzel, bu tür tanıtıcı aktivasyonlar yapamadiğimiz da aşikar. Ancak arkadaşların dediği gibi enine, boyuna araştırmak gerekli.
Yorumları: 256
Konuları: 13
Anlaşlan bu fuara yetişemeyeceğiz.Pahalı olduğunu bildiğimden fuar başladıktan sonra katılmak maliyet açısından daha uygun olacağını düşünüyordum.zaten boş olan bir standı alcağımızdan pek bir maliyetli olmayacaktı. Ama bundan sonraki fuarları atlamayalım.
Saygılar.
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
bu tip fuarlarda stand ücretleri astronomik
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla olur neden olmasın güzel bir fikir.