Yorumları: 840
Konuları: 27
evet yalçın abi gerçekten çok güzel bir hobi ama zaman ayırmak şart gerekli bakımları su değişimlerini yapmassan balıkları kaybedebiliyorsun oda insanı çok üzüyor artı birde maliyeti oldukça pahalıya çıkıyor artık maliyet derken tek derdi elektirik faturası ben bu yüzden çok sevdiğim halde bıraktım.eğer düşünürsen arkadaş akvaryum yapıyor çok çok uygu fiyata ayarlarız bir akvaryum.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Erdal abi , aslında elektrik çok harcamıyor. Yeter ki doğru şekilde yapılsın. aylık 10 lirayı geçmez bir akvaryumun elektrik gideri. bir de balıklar çoğaldıkça yeni balıklar satılıp maliyetler azaltılabilir. yem , elektrik giderleri buradan karşılanabilir.
Sazanları özledim...
Yorumları: 840
Konuları: 27
yok be ruşan kardeş ortalama 30 tl fark ediyor elektirikte 3 ay boyunca kontrol ettim ben ciklet besliyordum bildiğin gibi bu balıklar narin
300 vatt ısıtıcı
1 ad.dış filtre
1 ad.iç filtre
1 adet hava motoru
4 adet florasan
bunların sürekli çalıştığını düşünürsek ki çalışıyor buda maliyeti artırıyor.tabi beslediğin calıya göre bu fark eder bende fronti vardı onlar bildiğin gibi sarı prensesler gibi doğurmuyor dolayısıyla kazanamıyorsunda
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Güzel bilgiler Ruşan...Teşekkür ederim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...