Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çipuralar boğazdan
çipura boğazdan geçiyor ve çok iyi av veriyorda şu balıkçılık malzemelerini ucuzlatmanın yolunu bulamadık ucuz olsun diye 14 ve 15 ekim 2006 da şortla dalıp kurşun ,fırdöndü,klips topladık
Bul
[attachment=1762]
[attachment=1762]
çipura boğazdan geçiyor ve çok iyi av veriyorda şu balıkçılık malzemelerini ucuzlatmanın yolunu bulamadık ucuz olsun diye 14 ve 15 ekim 2006 da şortla dalıp kurşun ,fırdöndü,klips topladık
Bul
Bunları nereden yakaladınız Çanakkalenin neresindesiniz ?
Bul
Güzel balıklar herhalde cıftlıklerden kaçmışlar herhalde
Bul
o kurşun toplama işini bizde göllerde yapıyoruz balık yoksa malzeme avı başlar bizimde bazen balıkdan verimli olur ne yelan söyleyim serenayın çanıllıda bırakdığı bütün malzemeleri ben topladım yaaa ama onun haberi yok daha
Bul
Yaaa..Balıkların güzelliğine bakarmısınız lütfen maşallah arkadaşım harika balıklar allah daha çok versin.
Bu arada balıkları çanakkalenin neresinde yamaladın balıkları bilgi verirsen seviniriz teşekkürler RASTGELE
Bul
gelsinler gelsinler çanakkaleden bana yaklaşıyorlar bende çipura tutabilirim belki Smile)
Bul
Önce benim oradan geçmeleri lazım Levrekci hehe bende yollarını keseyimde sana gelmesinler
Bul
94 95 72

şu demek oluyor
Yeyt bende yakalayacağım obalıklardan dört gözle bekliyorum ç.kaleye gelmeyi az kaldı
Bul
çipura ile işim olmaz sadece merak ediyorum ondan oktay sen bana bi 10 tane bırak yeter Smile) aliçoda bu taraftan 10 palamut bırakır eee levrekler zaten bende biyerede gidemezler ehh daha ne istiyimm (gülümsemelerim gittigi için firefox uda yüklememde sorun oldugu için gülümseme gönderemiyorum)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi