Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
haşim mekan
Bahcen her mevsim ayrı güzel maşallah Haşim,tatar makinanı güle güle iyi günlerde kullanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Yine harika sohpet yakalamışsınız maşallah.Haşim o ketıldan bir tanede ben isterim.Tatarım gittiğin her yerin rengine renk katıyorsun.İzmire ne zaman geleceksin.
Bul
yycolak yazdı:Yine harika sohpet yakalamışsınız maşallah.Haşim o ketıldan bir tanede ben isterim.Tatarım gittiğin her yerin rengine renk katıyorsun.İzmire ne zaman geleceksin.

Tatarım bir emekli olsun yalovada durmaz diyorum ben.Siyirdim
Yalçın abi gelir sizin oralarada..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:maşallah çok güzel sera dometesler çiçekler hepsi çok güzel. ketılı ısıtmamışınız soğuk çay olmuş haşimGulumseSeerf
Tatar soğuk seviyormuş o yüzden soğuk çay yaptık ismailim.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Tatarım bir emekli olsun yalovada durmaz diyorum ben.Siyirdim
Yalçın abi gelir sizin oralarada..

Hepiniz baş tacısınız.AlkisHer zaman bekleriz.76Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ey maşallah be haşimim Allah gönlüne göre versin..
Muhabbette güzel olmuş,
Organik gübrede fena sayılmazda yalnız kendine vermişşiniz Siyirdim
Amin cümlemize versinAffet Tatar gübreye kıyamadı bizde kendimize verdikSiyirdim

fish or die yazdı:vallaha geniş bir bağ bahçe kitlemiz var çıkıp şöyle bi dolaşsam bütün pazarlığı yaparım siteden bedavaya Siyirdim

haşim abi o ketıldan bana da alsana bitane parası neyse vereyim SiyirdimHehe
Ketıl siparişleri arttı tatar bu konuda haklı Murat mekan sizin istediğiniz zaman gelin buyrun

ANTALYALI07 yazdı:haşim abi senin su ısıtıcısı maşallah demli yapıyor suyu her eve lazım Smilebahçede süper.gübre niyetine de su ısıtıcısındakinden dökersen mahsül coşabilir belkideSmilemuhabbetinize sağlık.

Teşekkürler aytekin tatarın çayı öyle demli oluyor o getirdi çayları.Happy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:Haşim abi sende o ketıl oldukça gelen gidenin çok olur garantiSiyirdimHappy

Misafir kısmeti ile gelirmiş ömer herkesi beklerim76

orhanekmekci yazdı:Bahcen her mevsim ayrı güzel maşallah Haşim,tatar makinanı güle güle iyi günlerde kullanSeerf
Güzellik siz güzel dostların güzelliğidir.Bals
Bul
AlkisGüzel , çok çok güzel Haşim kardeşim , tatarın da makinası hayırlı olsun Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mekan hoş ama nasıl yenir sizce??? :) fish or die 6 1,918 28-12-2007, 00:47
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi