Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tartışma
arkadaşlar 2-3 gündür bir sorundur gidiyor 3-4 tane konu açıldı sonuçta 4-5 kişi hariç buraya takılan birçok kişi var 4-5 kişide bu sorunu aralarında halledebilirler ki bu 4-5 kişi arasında bende varım.buraya sonuçlandırılması için bir son konu açıyorum ve yarın akşama kadar burayı okuması gerekenler okuduktan sonra bu konuyuda kapatacagım.lütfen bu konuya kimse cevap yazmasın.
3-4 gündür şu oltayla bu balık tuttum yok tutamassın gibi ilerleyen muhabbet artık çıgrından çıkmaya başladı bana göre olan dogruları ve yanlışları buraya yazsam birileri kesin bozulacak bu yüzden lütfen kim kiminle sorun yaşıyorsa onun özeline yazsın ve özeline gelen mesajıda buraya taşımasın böylece herkes daha sakin olmuş olur ve diger arkadaşlar rahatsız olmazlar.
sonuçta dünyada oldugu gibi haklı haksız herkes bi taraf olacak dogru yanlış yakın buldugunu savunacak buda büyük tartışmalara sebeb olacak
son söz kim buraya veya daha önceden açılmış konuya yazı yazarsa hayatı boyunca balık tutamasın inşallah ahanda yazın bakalım Smile)yaww arkadaşlar site paylaşım sitesi lütfen saygılı bi şekilde devam edelim eminim birçok kişi bu durumdan rahatsızdır lütfen bundan sonra herkes özele arkadaşlar yarın akşam bu konuyuda kapatıyorum nerede yazılırsa hepsinide kapatıcam herkese saygılar
Bul
ne dedigini anladı isem fransız olup
ermeni tasarısını destekleyenlerden olayım
zaten antalyada fırtına vat balik malik yakalayamıyoruz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi