21-09-2010, 18:04
araphüso26 yazdı:cidden çok bakir yerler.. inşallah deniz kirlenmez buralara insan eli değmez... teşekkürler ahmet abi
Duan kabul oldu Hüsocum..İnsan eli bu güne kadar değmedi..

İlgine teşekkürler Selamlar...
Özel Plajlarım..
|
21-09-2010, 18:04
araphüso26 yazdı:cidden çok bakir yerler.. inşallah deniz kirlenmez buralara insan eli değmez... teşekkürler ahmet abi Duan kabul oldu Hüsocum..İnsan eli bu güne kadar değmedi.. ![]() İlgine teşekkürler Selamlar...
21-09-2010, 19:12
ahmet abi ne güzel yerler buraları kıymetini bilmek lazım vatanımız bir cennet.
o kayaların üzerinde bir gecelesem ne güzel balıklar vardır karagözü mavruşu ![]() selamlar saygılar abicim ![]()
balığa hasret yaşamak zor
21-09-2010, 22:15
bucalıfikret yazdı:bende bir giresunlu olarak teşekkür ederim ahmet abi çok güzel yerler görmeye değer. Sağolasın Fikret..Gerçekten çok güzel yerler..İmkan bulan herkes görmeli..
21-09-2010, 22:17
yycolak yazdı:Ahmet Abicim sana Baba diyebilirmiyim. Canım Benim..Ne istersen de...Ayrıca gelmen için evlatlık falan olman gerekmez..Her zaman kapımız açık.. Sen önce şu hayat dertlerinden bir paçayı kurtar da gerisi kolay.. Selamlar..
22-09-2010, 08:06
aygroup yazdı:Canım Benim..Ne istersen de...Ayrıca gelmen için evlatlık falan olman gerekmez..Her zaman kapımız açık.. Hayat dertlerinden paçayı kurtaramayacağıma göre.(piyango bana çıkmazsa) Gelme şansım sıfırın altında.Yapacak bir şey yok. ![]()
22-09-2010, 08:55
yycolak yazdı:Hayat dertlerinden paçayı kurtaramayacağıma göre.(piyango bana çıkmazsa)Hani piyango çıktıydı sana ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
22-09-2010, 09:19
Uzun_ahmet yazdı:Hani piyango çıktıydı sana Allahmı söyletti ne...... ![]()
22-09-2010, 09:25
yycolak yazdı:Allahmı söyletti ne......İnşallahhhh be abicim Allah gönlüne göre versin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
23-09-2010, 08:48
Uzun_ahmet yazdı:İnşallahhhh be abicim Allah gönlüne göre versin.. Hepimizin kardeşim hepimizin. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|