Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Değerli Avınız...
ustam61 yazdı:AlkisPaylaşımınız için teşekkürler Ahmetbey.Bazen hırs insanın başına iş açabiliyor.bence en az zararla kapatmışsınız bu olayı.balığın peşine takılıp allah vermeye vurgun yemekte var.su altının cazibesine kapılıp benimgibi kıyıdan metrelerce açılmakta var.1989 yılında Antalyada bir arkadaş tüple dalıyordu."banada öğret "dediğmde kırmadı 10 dakikalık kurstan sonra taktık tüpü, paledi kıyı kıyı geziyorum.bir ara birisi ensemden tuttu suyun yüzüne çıktığımızda kıyıdan epey açılmışım.sahile çıktığımızda "yetişmeseydim daha derinlere dalıp vurgun yeme ihtimali vardı" dedi.ben dalmışım dibin cazibesine derinlere doğru gitmişim. Tam öğrenmeden deneme yapmam artık .AlkisSeerf
Senin ne işin var denizin derinliklerinde.NayirolamazKızıl ırmağın yetmiyormu.BabyBir kırtık ekmekle ne karizma bıraktın ne moral.SiyirdimŞimdide dalgıçlıkmı başlayacak yoksa çok iştahlı anlatmışsın Ustacım.
Bul
ahmet avi o izin daha kötüsü Allah korusun ailene kalabilirmiş bencede en iyi ihtimalle kurtulmuşsun heralde şimdi olsa yapmazsın Seerf
birçok anı var ama resimler yok buna çok üzülüyorum eski hatıraların resimleri olabilse ne heyecanla ne zevkle bakabilirdik şimdi.
Bul
yycolak yazdı:Yani gece lüxlerle insanlar lüfer yakalamaya gitmiyorlarmı.Yani Kızkulesinin 26 kulacında artık lüfer yokmu.Yani gündüz izmarit gece lüfer peşinde koşulmuyormu.Yazık çok yazık bunlar boğazın en hakiki fantazileriydi.Kaybedilmesi bir felaket...
İzmir seni sevgiyle kucaklayacaktır sevgili kardeşim.Fazla geç kalma.Bizim ne olacağımız pek belli değil.Malum yaşlar ilerliyor.
Ahhh abicim onlar eskidendi ben bahsettiğin lükslerden bende halen durur baba yadigarı boğazda giderdik akşamları aynı dediğin gibi tekneler gece ateş böceği gibi parlardı boğazda ama şu marmara ray inşaatı başladığından beri herşey değişti kocaeli körfezde bile akşamları lüksle lüfere çıkılırdı ama artık yok inan havanın güzel olduğu akşamlarda şöğle kıyıya inip bakıyorum denizde sadece gemiler ve eğer içerde avlanıyorsa gırgır ların lambaları galiba bunları çocuklarımıza anı olarak anlatacağız sadece kısmet neyapalım .BuARADA DAHA GENÇSİN ABİCİM YA DUR SENLE ORALARDA BALIĞA GİDECEZ BENİM KAYINÇO BALÇOVADA BUYIL MUTLAKA GELECEĞİM İZMİRE SANA HABER VERİRİM MUTLAKA.
Bul
bende aklıma gelen bir avımı paylaşayım.
11-12 yaşlarındayım mudanyada deniz hamamı dediğimiz bölgede kayalıklarda ispari yakalar eğlenirdik arkadaşlarla, ama benim aklım hep akşam saatlerinde kayıklarına binip açıktaki dubanın etrafında toplanıp avlanan abilerdeydi, kim bilir nasıl çok balık yakalıyorlardı, kıyıya geldiklerinde koşar bakar kovaların içindeki istavritlere bakıp iç çekerdim. hayallerin bini bin para, büyüyünce bende bir kayık alacaktım.birgün bir şamder lastik içi neden olmasın kafama takmıştım kayığım yoktu ama işte bu kayık işini görür benide dubanın yanına götürür dedim hemen bir parça köpüğü iple şamdere bağladım üzerine kovamı kopuk amcadan aldığım çaparimi koyup ava hazırlandım.76 şamderin üzerine oturup başladım koldan küreklerle çekmeyeGulumseduba daha uzaktaydı ama teknelere neredeyse yaklaşmıştım,çaparimi açmaya hazırlandım pat pat sesleriyle bir kayık geçiyor biraz uzağımdan. içindeki amca bağırdı bana ne yapıyon len sen diye,balık yakalıcam dedim yüzme biliyonmu diye sordu yooo deyince ya patlarsa o şamder dedi hiç aklıma gelmeyen şey ya patlarsa kıyıya nasıl gittim o hızla bilmiyorum .mantarı elime aldım başladım toplamaya çaparimi korkmuştumda biraz , avım yarıda kaldı diye üzülürken yaşasın çaparide boş olta kalmamış balık dolmuştuAlkisheyacan sevinç korku hepsi bir arada küçüklüğümden kalma bir anıydı, şimdi bile gülüyorum kendimeBoboçocukluk işte yinede güzel bir anıydı.
teşekkürler ahmet abiGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler İsmail im.bu balık sevdası neler yaptırmıyor insana.şimdi aklıma geldi de gülmeden edemedim.250 lik java lazer motorum vardı.motorla girilmeyecek yere balığa gittim .epey balık yakaladıktan sonra motora döndüğümde önlastiği bıçakla parçalamışlar.10 km yolun yarısını sadece arka teker üzerinde gelmiştim.yolda da polis yakalamış"sen manyakmısın tek teker üstünde cambazlık yapıyosun" demişti. vay be eski günler bir başkaydı.AlkisSeerf
Ustam ben seni gördüydüm tek teker üzerinde . Yolun kenarında şıra satıyodum sen beni gördünmüydü.SiyirdimSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  günaydın arkadaşlar avınız bol olsun istavrit 5 1,425 24-10-2007, 12:22
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi