Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diğer Sitelerimize Saldırı
Merhaba arkadaşlar,

Vbulletin kurulu olan www.turkonline.tv sitemize halen saldırıda bulunulmakta ve database'imize zarar verilmektedir. Şuanda o sitenin gereksinimleriyle ilgilendiğim için sadece arada burada yazılanları okuyabiliyorum.

Sizler bu forum'a benden daha çok katkıda bulunuyorsunuz bundan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Belli bir süre yine katılımda bulunamıyacağım.
Bul
ABİSEN İŞİNE BAK BİZ BURDAYIZ SEN ORALARI HALLET İNŞALLAH SIKINTI OLMAZ HEMEN HALLEDERSİN KOLAY GELSİN
Bul
oktay sen merak etme buraları dostum aliço silahla geziyor buralarda haa aliço bi yaramazlık yaparsa ben kulagını çekerim işine bak sen geçmiş olsun
Bul
Levrekci yazdı:oktay sen merak etme buraları dostum aliço silahla geziyor buralarda haa aliço bi yaramazlık yaparsa ben kulagını çekerim işine bak sen geçmiş olsun

hoooppppppp ne oluyor meydanı boş bulmuşsun atıyorsun yine, ne oluyor ya. biz hep buradayız.
Fisherman yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Vbulletin kurulu olan www.turkonline.tv sitemize halen saldırıda bulunulmakta ve database'imize zarar verilmektedir. Şuanda o sitenin gereksinimleriyle ilgilendiğim için sadece arada burada yazılanları okuyabiliyorum.

Sizler bu forum'a benden daha çok katkıda bulunuyorsunuz bundan dolayı hepinize teşekkür ederim.

beyler bu sitelere saldırı olayını kınıyorum. ne oluyor ya biz bilgi paylaşmaktan başka ne yapıyoruz emeklere yazıktır arkadaşlar yazık. bu adamlara ne desemki????
her başarılı insanın kıskananı düşmanı vardır o site çok üyeli bir site ondan saldırı alıyor banada bu yüzden saldırılıp duruyor arkadaşlar Smile))))))
Bul
abi zaten bazı kendini bilmezler güzel olana herzaman saldırırlar çünkü kendileri ve dünyaları okadar çirkindir ki güzel olan herşey düşmanlarıdır
Bul
Fisherman yazdı:Merhaba arkadaşlar,

Onları bir elime geçirebilsem ne yapacağımı biliyorum. Bir sürü emeklerim boşa gitti...
Sağolun arkadaşlar. Unutmayalım meyva verilen ağaç taşlanır. Umarım sevgili Fisherman'i aldığım için kızmıyorsunuzdur.Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  diğer forumlar hakkında LeVrEkCi 95 10,618 27-06-2012, 15:44
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi