Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknede çay-kahve ve balık keyfi (Nihat'a nazire..)
yalova tatar yazdı:anaaaa emeklim köylüm bensiz haaa neyse bereketli olsun erol la dün konuşmuştuk neyse sorarım ona ama yengemin neşeşi tam yerindeymiş .herkesede duyurulur bi sefer eşlerininizide balığa götürün.Seerfbak neler olacak./quote]
Köylüm yukarıda yazdığım gibi hem ani karar hem de zamansız oldu..Seerf

[quote=Albatros-gr]kisada olsa guzel bir video..
guzel bir muzik esliginde super bir paylasim..
tesekkurler Mehmet abi..
baliklar icin afiyet olsun..Seerf
yengemize selamlar -saygilar..
rastgele
Aleyküm selam kaptan,
cep telefonu ile video mecburen bu kadar oldu.Teşekkürler..Seerf

LeVrEkCi yazdı:mehmet abi ben bu nazirenin altında kalırmıyım bence kalmam artık benden bekle yakında hemde çok yakında nazirene naziremi yaparım ,
teknede keyif başkadır bilirim o havadada çok keyifli olmuştur..
bereketli olsun mehmet abi şu birkaç gün daha pastırma yazı var değerlendirmek lazım..
erol abiye selamlar,yengeye saygılar selamlar...afiyet olsun rastgele.Seerf
Bu nazire birazda arkadaşları ateşlemek amacını taşıyor,uygun havalarda çol-çocuk ailecek balıkçılık bir başka oluyor..
Selamlarını ilettim,teşekkürler..Seerf

Cahit Acun yazdı:Günü iyi değerlendirmişsiniz.Lüfer'den sonra yemesini ve lezzetini en çok sevdiğim balık İstavrit'tir.Hele İstavrit Boğaz İstavriti olursa lezzetine hiç doyulmaz.Afiyet bal şeker olsun.Eşinizle birlikte nice bereketli avlarınız olsun.Allah mutluluğunuzu daim etsin...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Cahit bey,bir mukabele ![Resim: icon7.gif]

orhanekmekci yazdı:Tebrikler kaptanım,aile boyu denizin balığın keyfini çıkartmışsınız maşallahSeerfrastgele.
Teşekkürler kaptan..Seerf

BABUÇ yazdı:mehmet bey deniz hava çok güzeldi değerledirin istavritte bol cuma günü istanbula gittim cumartaesi döndüm galatada bolluğu gördüm ailece balık keyfinizin devamını dilerim.
Teşekkür ederim Fahrettin abi..

bucalıfikret yazdı:mehmet abi tebrikler elinize sağlık video yarıda kalıyor tamamını seyredemiyorum rast gele yengemize selam.
Teşekkürler Fikret aleykümselam,videoda sorun yok..

murki yazdı:Vay Erol abime bak çapari 15 li mi ne o. bize ceviz toplattırın, kendiniz balıkları götürün, Afiyet şeker olsun.
Canın sağolsun Murat elbet bir geldiğinde acısını çıkarırız.
(çapari 16 iğneli)
Bul
Mehmet abim paylaşım güzel kısa ve öz herşeyi anlatmış sizlere helal olsun güzel balıkçılık yapmışsınız yengemin ellerinden öperim saygılar sayın abim.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
mehmet abi bereketli ve afiyet olsun.saygılar sevgiler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
doktor yazdı:Mehmet abim paylaşım güzel kısa ve öz herşeyi anlatmış sizlere helal olsun güzel balıkçılık yapmışsınız yengemin ellerinden öperim saygılar sayın abim.
Teşekkür ederim doktor,sağol..[Resim: icon7.gif]

ANTALYALI07 yazdı:mehmet abi bereketli ve afiyet olsun.saygılar sevgiler.bol şanslar rastgele.
Teşekkürler Aytek..[Resim: icon7.gif]
Bul
Aile boyu bol balıklı saadet.Çok güzel çooooook.Helal size.Harikasınız.....Alkis
Bul
Teşekkürler Yalçın,
Yeni avatarını beğendim; Atlantiği tek başına tekne ile geçen maceraperestleri çağrıştırıyor..GulumseSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Teşekkürler Yalçın,
Yeni avatarını beğendim; Atlantiği tek başına tekne ile geçen maceraperestleri çağrıştırıyor..GulumseSeerf

Ah be abi.Keşke olsa.Şu günlerde bayağı bezdim sıkıntılardan.Öyle bir maceraya hayır demem ama.çolukçocuğuda bırakamayız.Bize göre değil galiba.MahcupSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,989 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,215 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,559 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,395 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,156 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,058 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,073 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,802 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,126 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 5,091 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: