14-11-2010, 22:12
yalova tatar yazdı:anaaaa emeklim köylüm bensiz haaa neyse bereketli olsun erol la dün konuşmuştuk neyse sorarım ona ama yengemin neşeşi tam yerindeymiş .herkesede duyurulur bi sefer eşlerininizide balığa götürün.Aleyküm selam kaptan,bak neler olacak./quote]
Köylüm yukarıda yazdığım gibi hem ani karar hem de zamansız oldu..
[quote=Albatros-gr]kisada olsa guzel bir video..
guzel bir muzik esliginde super bir paylasim..
tesekkurler Mehmet abi..
baliklar icin afiyet olsun..
yengemize selamlar -saygilar..
rastgele
cep telefonu ile video mecburen bu kadar oldu.Teşekkürler..

LeVrEkCi yazdı:mehmet abi ben bu nazirenin altında kalırmıyım bence kalmam artık benden bekle yakında hemde çok yakında nazirene naziremi yaparım ,Bu nazire birazda arkadaşları ateşlemek amacını taşıyor,uygun havalarda çol-çocuk ailecek balıkçılık bir başka oluyor..
teknede keyif başkadır bilirim o havadada çok keyifli olmuştur..
bereketli olsun mehmet abi şu birkaç gün daha pastırma yazı var değerlendirmek lazım..
erol abiye selamlar,yengeye saygılar selamlar...afiyet olsun rastgele.
Selamlarını ilettim,teşekkürler..

Cahit Acun yazdı:Günü iyi değerlendirmişsiniz.Lüfer'den sonra yemesini ve lezzetini en çok sevdiğim balık İstavrit'tir.Hele İstavrit Boğaz İstavriti olursa lezzetine hiç doyulmaz.Afiyet bal şeker olsun.Eşinizle birlikte nice bereketli avlarınız olsun.Allah mutluluğunuzu daim etsin...İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Cahit bey,bir mukabele !
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
orhanekmekci yazdı:Tebrikler kaptanım,aile boyu denizin balığın keyfini çıkartmışsınız maşallahTeşekkürler kaptan..rastgele.

BABUÇ yazdı:mehmet bey deniz hava çok güzeldi değerledirin istavritte bol cuma günü istanbula gittim cumartaesi döndüm galatada bolluğu gördüm ailece balık keyfinizin devamını dilerim.Teşekkür ederim Fahrettin abi..
bucalıfikret yazdı:mehmet abi tebrikler elinize sağlık video yarıda kalıyor tamamını seyredemiyorum rast gele yengemize selam.Teşekkürler Fikret aleykümselam,videoda sorun yok..
murki yazdı:Vay Erol abime bak çapari 15 li mi ne o. bize ceviz toplattırın, kendiniz balıkları götürün, Afiyet şeker olsun.Canın sağolsun Murat elbet bir geldiğinde acısını çıkarırız.
(çapari 16 iğneli)