Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sitemizin kuruluşu ve geçmişi..
LeVrEkCi yazdı:sitemizin geçmişini bilen var bilmeyen var ben bildiklerimi anlatmaya çalışayım..
siteye ilk 2000 yılında bu adresten üye olarak bu resimi göndermiştim oktayda saolsun yayınlamıştı ve o şekildede tanışmıştık...
sonrasında 20-12-2005 senesinde oktay siteyi foruma çevirdi ve banada email attı bende merak edip hemen üye oldum ama forum nedir ne yapıyoruz bilmiyorum hatta başka sitelerde bile forumlara girmiyorum.
zamanla forum nedir öğrendim ve ogün bugündür sitedeyiz.
20-12-2011 tarihinde sitemizin yıldönümüdür kısmetse 5.seneyi bitiriyoruz.eğer 2000 yılında site direk forum olsaymış şimdi heralde memleketteki en büyük balıkçı forumu biz olurmuşuz diye hep düşünmüşümdür.
iyiki o zaman siteye resim yollamışım oktayda iyiki ilgi göstermiş ve resimi yayınlamış teşekkürler oktay AlkisSeerf
not:ilk levrek tarifimi de o siteden almıştım ve geliştirere kbugünki haline getirdim Seerf

Bu sene kutlama yokmu NihatHiMahcup
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu sene kutlama yokmu NihatHiMahcup
yaparız abi bi kutlama Seerf
Bul
araya araya bi hal olmuştum forumu en sonunda tesadüfen sayfa önüme geldiHappy ilk yayın resimlerimi oktaya silah zoruyla yayınlatmıştımSiyirdim şu an 5 yılın içindeyim üye olarak işin gerçeği halimdende son derece mutluyum. müthiş bir arkadaşlık var bunuda hiç bir şeye değişmem teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınızSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Çalışma hayatımın son yıllarında bilhassa büyük depremden sonra işlerimizin aşırı yoğun oluşu nedeniyle amatör balıkçılığa pek zaman ayıramıyordum.2005 temmuzunda emekli olduktan sonra fotoğraf,video,balıkavı gibi hobilerimle daha çok ilgilenmeye başladım,2007 başlarında balıkavı konusunda bazı eksik bilgilerimi pekiştirmek üzere net'te aramalar yaptığımda tesadüfen forumumuzda mesai arkadaşlarımı (tatar gibi Osman gibi Fatih gibi..) burada gördüm ve ben de üye oldum giriş o giriş.
İyi ki buradayım ve bu forum sayesinde çok değerli dostlarım oldu.
Bu forumu bizlere servis eden Oktay'a çok teşekkür ederim.Emekleri için de Nihat'a ve bugünlere kadar diğer emeği geçenlere ve katkılarıyla bizleri güçlendiren tüm üyelerimize tabiki..
Nice ''amatorbalikci.net'' li yıllara arkadaşlar..Alkis Seerf
Bul
Başlangıcından bu günlere kadar emeği geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürler.Hep birlikte nice senelere.Sevgi ve saygılarımla.
Bul
ilgi çekici bir kuruluş hikayeniz varmış.sitenin daha verimli ve uzun sürek online olmasını dilerim
Bul
emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
emeği geçen herkese teşekkürlerAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
vay be dile kolay 5 sene benim bile 3 seneyi geçti bu güzel insanlarla buluşalı AlkisSeerfSeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi