03-12-2010, 23:52
tmm şimdi asıl sorumuza gelelim ben şamandıra kullanarak zargana harici bu mevsimde kartal-kadiköy civarında hangi balık tutarım
?
|
03-12-2010, 23:52
tmm şimdi asıl sorumuza gelelim ben şamandıra kullanarak zargana harici bu mevsimde kartal-kadiköy civarında hangi balık tutarım
03-12-2010, 23:59
usta inşallah gelirimde ilk önce bu işi kavramam ve öğrenmem daha kayda değer bi avım bile yok
![]()
04-12-2010, 10:24
kzltp yazdı:nihat abi pardon ben "abi" kelimesini yazdım diye biliyodum kusura bakmaarif yanlışlık olduıgunun farkındayım önemli değil.. kzltp yazdı:tmm şimdi asıl sorumuza gelelim ben şamandıra kullanarak zargana harici bu mevsimde kartal-kadiköy civarında hangi balık tutarım sen hayrettin abine bakma o her konuya istavritci diye başlar istavritciyle ugraşır tek işi istavritcidir boşver sen onu, ![]() şamandıralı takımla zargana harici eşkina tutabilirsin çok şanslıysan levrek tutabilirsin,gelincik tutabilirsin. tek kancanı biraz daha büyük tut eşkina kancasıyla canlı yem teke karades yada kurt solucan vs yem bulabilirsen eşkina tutma şansın var ama eşkina daha çok gece olur. bu ara bir organizasyon yapabilirsek mutlaka gelmelisin çünkü bende kıyı avcılıgını organizasyonlardaki ustaları seyrederek ve sorarak ögreniyorum.
04-12-2010, 11:48
tmm nihat abi takip ediyorum organizasyonları olursa gelmeye çalışacağım
05-12-2010, 01:50
arif sen nihat abiyi takip et gerisi gelir
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
05-12-2010, 10:01
LeVrEkCi yazdı:alırsın arif abi neden alamayacaksınki.. kzltp yazdı:nihat abi pardon ben "abi" kelimesini yazdım diye biliyodum kusura bakma ustam61 yazdı: kzltp yazdı:hayrettin abi gülme be zaten mahcup olduk nihat abiye Sabah-sabah bu olay çok hoşuma gitti.Gerçek bir amatör daha aramızda görünüyor. ![]() ![]() ![]()
05-12-2010, 12:39
saol yalçın abi ...
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|