Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?
tmm şimdi asıl sorumuza gelelim ben şamandıra kullanarak zargana harici bu mevsimde kartal-kadiköy civarında hangi balık tutarım
Bul
usta inşallah gelirimde ilk önce bu işi kavramam ve öğrenmem daha kayda değer bi avım bile yok Snifsinf
Bul
kzltp yazdı:nihat abi pardon ben "abi" kelimesini yazdım diye biliyodum kusura bakmaMahcupMahcupMahcupMahcupMahcup
arif yanlışlık olduıgunun farkındayım önemli değil..

kzltp yazdı:tmm şimdi asıl sorumuza gelelim ben şamandıra kullanarak zargana harici bu mevsimde kartal-kadiköy civarında hangi balık tutarım

sen hayrettin abine bakma o her konuya istavritci diye başlar istavritciyle ugraşır tek işi istavritcidir boşver sen onu,Gulumse
şamandıralı takımla zargana harici eşkina tutabilirsin çok şanslıysan levrek tutabilirsin,gelincik tutabilirsin.
tek kancanı biraz daha büyük tut eşkina kancasıyla canlı yem teke karades yada kurt solucan vs yem bulabilirsen eşkina tutma şansın var ama eşkina daha çok gece olur.
bu ara bir organizasyon yapabilirsek mutlaka gelmelisin çünkü bende kıyı avcılıgını organizasyonlardaki ustaları seyrederek ve sorarak ögreniyorum.
Bul
tmm nihat abi takip ediyorum organizasyonları olursa gelmeye çalışacağım
Bul
arif sen nihat abiyi takip et gerisi gelir Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:alırsın arif abi neden alamayacaksınki..Gulumse

kzltp yazdı:nihat abi pardon ben "abi" kelimesini yazdım diye biliyodum kusura bakmaMahcup

ustam61 yazdı:SiyirdimAlkisSeerf

kzltp yazdı:hayrettin abi gülme be zaten mahcup olduk nihat abiyeMahcup amacım saygısızlık değildi

Sabah-sabah bu olay çok hoşuma gitti.Gerçek bir amatör daha aramızda görünüyor.AlkisTekrar hoş geldin Evlat. . . . AlkisGulumse
Bul
saol yalçın abi ...76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi