Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuta tuta bunu tuttum :(
sorundeyil yıllardır amatör balıkçılık yapıpta hiç balıksız dönende oluyor mesala ben bitane bile yakalayamadan döndüm enson ama kırkkere tabaneti bikere yabaneti diyorlarya aynen oşekil şöylede bişeyvar nasip olmayınca olmuyor teknede balık avlarken kopuk olta geldı oltamdan kurtardım babamın oltasına takıldı çekti çekti iki adet mercan ayagıma gelen fırsatı teptim olmayınca olmuyor
Bul
Çok calisman gerekiyor cok...SmileSmile
Bul
acemi dalgıç yazdı:sorundeyil yıllardır amatör balıkçılık yapıpta hiç balıksız dönende oluyor mesala ben bitane bile yakalayamadan döndüm enson ama kırkkere tabaneti bikere yabaneti diyorlarya aynen oşekil şöylede bişeyvar nasip olmayınca olmuyor teknede balık avlarken kopuk olta geldı oltamdan kurtardım babamın oltasına takıldı çekti çekti iki adet mercan ayagıma gelen fırsatı teptim olmayınca olmuyor

sendekide tammış yani pesSiyirdimBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
acemi dalgıç yazdı:sorundeyil yıllardır amatör balıkçılık yapıpta hiç balıksız dönende oluyor mesala ben bitane bile yakalayamadan döndüm enson ama kırkkere tabaneti bikere yabaneti diyorlarya aynen oşekil şöylede bişeyvar nasip olmayınca olmuyor teknede balık avlarken kopuk olta geldı oltamdan kurtardım babamın oltasına takıldı çekti çekti iki adet mercan ayagıma gelen fırsatı teptim olmayınca olmuyor

olur muratcım olur.yeterki balık yemek istesin.Smile
Bul
Yinede boş dönmemişsin, an azından balığın vurduğu hazı almışsın, inşallah birdahaki sefere avın bol olur.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi