Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Murat tekraren geçmiş olsun. Asıl önmemli olan senin dediğin gibi operasyon sonrası yapılması gereken fizik tedavi yöntemleridir. Bu başlı başına bir husus ve uzmanlık gerektiriyor. Yanlış bir uygulama operasyonun neticelerini bozabilir ve iyileştirmeyi geciktirebilir. Çok önemli olan bu durumu paylaştığın için teşekkürler. Ülkemizde maalesef fizikçilerle operatörler daha yeni yeni fikir birliğine ulaşıyorlar.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bu arada karışımda bulunan bitkilerin hemen hepsi yakıcı galiba kavurur
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
ALTAYLI yazdı:Bu arada karışımda bulunan bitkilerin hemen hepsi yakıcı galiba kavurur
Haklısın abi, hele kekik yağı fena yakar.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi çok sevindim şu işten kurtuluyorsun..ftr de iyi cevap verecektir..ve sahalara tekrar döneceksin..tabiki futbol değil balık sahasına..dikkat et kendine abicim tekrara geçmiş olsun..
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
tedirgin SaZaN yazdı:abi bu sıcaklarda işe git gel daha eziyet olurdu gibime geliyor yaw,maddiyatı zaten es geçiyorum o işin dalgası,hem eziyet çekilecekse o saydığın didim,kuşadası,konak falan oralarda çekilir,maydonoza da gitseydin keşke,, eziyetleri en hissettirmeyecek bi abi var ya orada..

Gittim Ömer gittim, gitmezmiyim. Abimin tonbiş yanaklarından öptüm, yengemin mantısından yedim, daha doğrusu 8 kişi birden gittik.
Uzun_ahmet yazdı:Murat seni tekrar aramızda görmek güzel, tekrar tekrar geçmiş olsun,
Şu karışımı uygula bakalım sonuç ne olacak..
Eyvallah Ahmet'im görüşmek üzere.
ALTAYLI yazdı:Bu arada karışımda bulunan bitkilerin hemen hepsi yakıcı galiba kavurur
Yakma değilde, dayanılamayacak derecede ağır kokusu olduğu söyleniyor. Yani kokuya dayananin kireçleri daha çabuk sökülüyor,
BALIK and OZAN yazdı:abi çok sevindim şu işten kurtuluyorsun..ftr de iyi cevap verecektir..ve sahalara tekrar döneceksin..tabiki futbol değil balık sahasına..dikkat et kendine abicim tekrara geçmiş olsun..
Teşekkürler Ozanım sağolasın.
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
Tekrar geçmiş olsun Murat abi.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...