Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuzladan inciler...
Kaya abi mezgit mezgitlikten çıkmış sanırım. aman allahım bi canavar gördüm sankiSiyirdim maşşallah abi dahada büyükleri rastgelir inş....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
maşallah baba mezgitmiş... bize iş yerinde ara sıra yemekte ithal mezgit verirler...her bir parçası el gibi.. demekki hayvanlar küçükken avlanmasa takoz gibi olacaklar...afiyet bal şeker olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kaya abi ramazan ayının bereketi size renk farkıyla hediyesi olmuş.tebrikler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Mezgit güzelmiş.TebriklerAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Tebrikler Kaya abi, afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Kaya tebrikler biraz daha fazla olsaymış tadından yenmezdi ama tadımlıkta olsa av avdır. Daha bereketli ve keyifli avlarını bekliyoruz76
Bul
agbi ellerine saglik mezgitin babasi gelmis
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah baba mezgitmiş... bize iş yerinde ara sıra yemekte ithal mezgit verirler...her bir parçası el gibi.. demekki hayvanlar küçükken avlanmasa takoz gibi olacaklar...afiyet bal şeker olsunAlkis

Gel biraz ukalalık yapalım şekerim.Onun adı sudak.Bizim mezgitlerden büyük oluyorlar.Özel ambalajlarda satışa sunuluyor.Et lifleri biraz daha ince.Daha soğuğ denizlere göre yaratılmış.Nede olsa okyanus balığı.Nasıl amaSiyirdimBobo
Bul
yycolak yazdı:Gel biraz ukalalık yapalım şekerim.Onun adı sudak.Bizim mezgitlerden büyük oluyorlar.Özel ambalajlarda satışa sunuluyor.Et lifleri biraz daha ince.Daha soğuğ denizlere göre yaratılmış.Nede olsa okyanus balığı.Nasıl amaSiyirdimBobo

eti lezzetlidir kemeraltı'nda zahmetsiz olarak servis yapıyorlar ben her hafta yiyorum.dışardan ithal geliyor fileto yapıp küçük dilimlere kasiyorlar.
Bul
Bereketli olsun...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tuzladan video.. kaya 19 3,361 05-01-2012, 23:34
Son Yorum: yalova tatar
  rümeli hisarınından inciler istavrit 9 2,171 15-10-2008, 10:11
Son Yorum: fish or die