Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bastığım yer kuruyor :)
bucalıfikret yazdı:fevzi kardeşim hoşgeldin nasip işi birdahaki sefere rast gele.barış abin kızmaz merak etme oda senin tutmanı isterdi.AlkisAlkis

Elbette ısterdı reıs ondan suphemız yok sen olsan belkı bırseyler olurdu Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Elbette ısterdı reıs ondan suphemız yok sen olsan belkı bırseyler olurdu Gulumse

yokbe fevzi olmayınca olmuyor kısmet işi nasip birdahaki sefere rast gelir.AffetAlkis
Bul
fevzicim olmadımı olmuyor bir abimiz var bizi karadenize ağ atmaya götürdü ağları atı sabahakadar uyumadık muhabbet sohbet sabah ağları toplayıp geldi 200mt ağda 4 adet hamsi birde iskorpit vardı yani hüsran allahtan malzememiz boldu yedik içtik balıkcılık böyle işte kardeşim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Takma kafana be fevzi balıktan eli boş olarak dönen ilk siz değilsnizki BoboBobo
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Smile ah fevzicim ahSmile kuruttum benim meralarıdaSmile neyse bu gece gidiyorum merama bakalım yarın görürşürüz bu gece poyraz var sağlam yüksek ihtimal balık yapacak yerlerim var. sana her zaman yerim var istediğin zaman buyur gel. he birde şapkam arabada kalmış o uğur şapkam benim haberin ola kaybolmasın.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Alooo Fevzi neredesinnn???
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
burdayım abım şapkan bende yanı en son bendeydı Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Balıkçılıkta olur böyle şeyler. Bir daha ki sefere ne olacağını kim bilebilir?RastgeleAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Fevzi sen böyle şeyleri kafana takma sonra alışkanlık yaparHadiordanBalık işinde böyle durumlar sık sık olur. Tekrar gittiğinizde böyle olmadığını hep beraber görücez. Zaten Barış Meranın Kralı durumunda76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi