Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeğenimin kısmeti
bravo safak arkadasima cok iyi baliklar almissiniz tebrikler safak arkadasa selamlarimi iletirsen sevinirim saygilar
Bul
Maşallah tebrikler Ahmet abi yeğen kısmetliymiş.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Maşallah bereketli ve güzel av plmuş daha bollarına inşallah...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Maşallahınız var Ahmet kardeşimAlkiston yavrusuda iyiymiş,tekneyeye alıncaya kadar Şafağın keyfini düşünemiyorumHappyAlkisfotolarda kupalarıda görünür yere koy bugünlerde rüzgar nedeniyle onlarada hasret kaldımSiyirdimbereketli avlarının devamına inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
tebrikler ahmet abi ben bu raporu kaçırmışım özür yeninizle birlikte nice keyifli avlar dilerim devamına rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Albatros-gr yazdı:masalah bizim Safak kardesimizin kismeti..cok cok guzelmis...
guzel baliklar almissiniz..afiyetle..
yamashita da ise yaramis..buna da ayrica sevindim....cunku cok kisi bunu benim yuzumden aldi..halen bunun vicdan azabini duyuyorum..sanki...bu sahtenin temsilcisiymis gibi..o zamanlar raporlar gecmistim(fakat o sezon hakikaten bana cok guzel is yapmisti)neyse yorum konu disi fazla uzun oldu..admin kiziyor sonra....
daha da bollarina aretlik..
rastgele

ALTAYLI yazdı:Abicim buralarda bir laf vardır. ''ŞAPKASIZ ÇIKMAM ABİ'' Sen de yeğen olmadan asla demen gerekiyor öyle değilmi. Kısmetiniz bol olsun. Süslenme bölümü bu işin en keyifli tarafıdır. Sizde hakkını vermişsinizHelalleriniz var76

tedirgin SaZaN yazdı:helal olsun Ahmet abi, uzun zaman aradan sonra dönüşün süper olmuş, fazla ara verip şu görüntülerden mahrum etme bizi be abi, afiyetl

yalova tatar yazdı:çok güzel bi av olmuş çeşitte bol sizin orda kaptan yeğenin kısmeti bereketleymiş tebrikler

cranium yazdı:Keyifli avcılık olmuş abi. Devamını dilerim. Çeşit çok olunca benim hoşuma gidiyor avcılık.
Bence bundna sonra hep yeğeni al sen balığa ...
Afiyet olsun...

maxtar yazdı:Bereketiniz daim olsun. paylasim icin tesekkurler

LeVrEkCi yazdı:tebrikler yeğene,maşallah güzel av olmuş ahmet abi

xfisher yazdı:Balıklar gayet güzel, gördükçe insanın içi kıpır kıpır oluyor.. tebrikler tebrikler tebrikler..

Teşekkürler arkadaşlar , rastgeleyin 76
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:toprağım gecenin tadını çıkarmışsınız devamı gelmesi dileğiyle sizlere rastgele

muhammer41 yazdı:Tebrikler ahmet bey yeğenle güzel bir av olmuş afiyet olsun .

ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi tebrikler güzel av olmuş,yiğeninde sırtıda nasibini almış.bol şanslar rastgele.

albatros41 yazdı:Tebrikler çok bereketli ve keyifli bir av ,afiyet olsun

yycolak yazdı:harikasınız arkadaşım.yeğenle balıkçılık,ne güzel.biz görüşemiyoruz bile.mercanlar müthiş.ton yavrusu da hediye gibi olmuş.hepsi bir yana hastayım sizin şu çilingirlerinize.afiyetle.Seerfbereketli olsun.76

Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ahmet abi,
Yeğeniniz ile beraber güzel balıkçılık olmuş.
Sırtının çalışması ayrı güzellik olmuş.
Devamı dileklerimle, rastgele...
Ayrıca süslenme kısmınız bir başka güzellikSeerf

araphüso26 yazdı:çok iyi balıklar abicim.. şafak kardeşimin şansı senin ustalığın..şafak kardeşede çok selamlar

makineci yazdı:yegensiz cikma baliga abi, sonra sikayet ediyorsun balik yok diye.
Teşekkürler arkadaşlar , rastgeleyin 76
acemi dalgıç yazdı:mahşalah bereketli av olmuş ah bide fırsat bulup ben gidebilsem
Bul
ciko yazdı:bravo safak arkadasima cok iyi baliklar almissiniz tebrikler safak arkadasa selamlarimi iletirsen sevinirim saygilar
Teşekkürler Cihat , memnuniyetle arkadaşına selamını iletecem , rastgele 76
bucalı yazdı:Maşallah tebrikler Ahmet abi yeğen kısmetliymiş.
Teşekkürler Barış, rastgele 76
Zıpkıncı yazdı:Maşallah bereketli ve güzel av plmuş daha bollarına inşallah...
Teşekkürler Emrah , rastgele 76
orhanekmekci yazdı:Maşallahınız var Ahmet kardeşimAlkiston yavrusuda iyiymiş,tekneyeye alıncaya kadar Şafağın keyfini düşünemiyorumHappyAlkisfotolarda kupalarıda görünür yere koy bugünlerde rüzgar nedeniyle onlarada hasret kaldımSiyirdimbereketli avlarının devamına inşallah.AfiyetleSeerf
Teşekkürler kaptanım , bu günlerde aynen burada da poyraz ortalığı süpürüyor , rastgele 76
bahriyeli yazdı:tebrikler ahmet abi ben bu raporu kaçırmışım özür yeninizle birlikte nice keyifli avlar dilerim devamına rastgele

Teşekkürler İsmail , sanada rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mustafanın kısmeti mariner8 34 4,650 22-11-2009, 13:56
Son Yorum: tahsinmersin
  Marangoz Ahmetin kısmeti mariner8 32 4,636 13-09-2009, 17:37
Son Yorum: efese
  pazarın kısmeti orhanekmekci 56 8,086 13-06-2009, 00:22
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi