Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Endonezya sualti-çok güzel resimler
hus213 yazdı:Hoş geldin berkancığım hayırlı akşamlar derinlere dalmasını bilmem ama denizin dibini aramak araştırmak o güzellikleri seyretmek insana huzur veriyor çünkü ulaşımı her keze nasip olmuyor.Ama işte Nuran kardeşimiz gibi araştırıp bizlere sunulması kadar da güzel bir şey olmasa gerek çabaları için teşekkür ederiz.

Kesinlikle katılıyorum. Benim de forumda kendim dalarak çektiğim sualtı görüntülerinden (fotoğraf ve video) oluşan paylaşımlarım vardı, bakma fırsatı bulabilmiş miydin Hüseyin abi?

Linkleri de verebilirim Smile

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=14131

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=14133
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Kesinlikle katılıyorum. Benim de forumda kendim dalarak çektiğim sualtı görüntülerinden (fotoğraf ve video) oluşan paylaşımlarım vardı, bakma fırsatı bulabilmiş miydin Hüseyin abi?

Linkleri de verebilirim Smile

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=14131

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=14133

Michael Aw bu fotoğrafçının mutlaka sitesine gir ve sualtı çekimlerini izle derim
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
Lakerda yazdı:Nuran hanım alıntı yaptığınız link izinsiz içerik kullanımına izin vermiyor.Ana sayfa altında bu uyarıyı görebilirsiniz.Forumumuzun yasalarla zor durumda bırakılmaması için lütfen alıntı yaptığınız yerin alıntıya izin verip vermediğine dikkat ediniz.Bir çok dergi,gazete ve haber ajansları,çeşitli siteler izinsiz alıntıya izin vermemekte.Daha önceleri de bazı arkadaşlarımızın benzer paylaşımlarını kaldırıp uyarılarda bulunmuştuk.Forum kuralalarımızda da belirtilmiştir.
Paylaşmaya değer bulduğunuz konuların bulunduğu linki vermeniz yeterli.İçeriklerini kopyalamaya gerek yok.Link vermenizin yasal bir sıkıntısı yok.(bizimle aynı formatta forumlar ve reklam amaçlılar hariç)
Teşekkür ederiz.

Verdiğiniz linkin ana sayfasındaki uyarı:

Bu sitenin içeriği ''Tasdik''lenmiştir. İzinsiz kullanmayınız.

Mehmet bey uyarın için teşekkür ederim.
Bul
Bu Şart ve Koşullar natgeochannel.co.uk adresinde bulunan web sitesi ve ilgili siteleri (“Web Sitesi”Wink kullanımınızı düzenlemektedir. Web Sitesi’ne NGC Europe Limited tarafından sağlanan erişim ve kullanım aşağıdaki Şart ve Koşullar’a tabidir. Web Sitesi’ni kullanarak siteye ilk girdiğiniz tarihten itibaren geçerli olacak bu Şart ve Koşullar’ı kabul etmiş olursunuz. NGC Europe Limited bu Şart ve Koşullar’ı herhangi bir zamanda değiştirme hakkını bu değişiklikleri online yayınlayarak saklı tutar.

Bu Şart ve Koşullar’da Web Sitesi’nin kullanıcısı “Siz” veya “Sizin”,”Size”;Web Sitesi’ni sağlayan ise "Biz", "Bize" "Bizim" olarak tanımlanır.

1. İçerik - Web Sitesi Size Bizim tarafımızdan kişisel bilgi, eğlence ve eğitim amaçlı tedarik edilmiştir. Web Sitesi üzerinden erişilen bilginin doğru, tam veya güncel olduğuna yönelik herhangi bir beyan veya garanti vermemekteyiz. Fotoğraflar, görüntüler ve metinler dâhil olmak üzere Web Sitesi’nde bulunan materyal kendi kişisel, ticari olmayan ev kullanımız haricinde kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden yayınlanamaz, indirilemez, eklenemez, radyo veya televizyonda yayımlanamaz veya iletilemez. Herhangi farklı bir kullanım için önceden yazılı iznimizin alınması gerekir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel bir buluşma oldu ANTALYALI07 14 1,964 10-12-2015, 15:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  ben ufakken resimler araphüso26 231 22,068 10-11-2011, 11:03
Son Yorum: hasansenturk72
  güzel bir email geldi LeVrEkCi 31 4,967 14-07-2011, 23:17
Son Yorum: yycolak
  İlGiNç ReSiMlEr MaVrUşGiL 17 3,092 30-11-2010, 11:29
Son Yorum: yycolak
  çok güzel balıkcı uğur 27 3,839 17-09-2009, 10:18