Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karareise yakın bir yerde
orhanekmekci yazdı:Ağır vasıtalar yollarımızı fena bozdular,geçmiş olsun Cihan.Gece şansınıza hava yattı tam balık havasıydı bu kez balığın yemeceği tutmuşHadiordanyem olarak ne kullandınız.Birdakinde daha bollarına inşallah.Rasgele.

TesekkurlerOrhan abi yem olarak mamun ve sulunes kullandik
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan gerçekten riskli göze alarak gitmişsiniz. Allah korumuş abicim. Bu işin şakası olmaz.Gulumse Neyse ava gelince istediğin gibi sonlanmamş ama kısmet te sadece keyifli bir tur olmuş. Ekip ve Mera hareketliAlkisAlkis Tebrikler
Bul
ALTAYLI yazdı:Cihan gerçekten riskli göze alarak gitmişsiniz. Allah korumuş abicim. Bu işin şakası olmaz.Gulumse Neyse ava gelince istediğin gibi sonlanmamş ama kısmet te sadece keyifli bir tur olmuş. Ekip ve Mera hareketliAlkisAlkis Tebrikler

Teşekkürler Ercan abi bizim arkadaşlarda hiçbirşey balığa engel değil dedi SiyirdimSiyirdimiple bağladık telle bağladık yola devam ettik yavaş yavaş dönüşte açık tamirci bulamadık aynı hızla manisaya sağ salim döndükGulumse
Bul
Cihan kardeşim Gulumse görüntülerde balıklarda on numara Alkis
kısmet bir gün senide güldürecektir emin ol Gulumse
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cihan kardeşim Gulumse görüntülerde balıklarda on numara Alkis
kısmet bir gün senide güldürecektir emin ol Gulumse

Eyvallah Serkan abiGulumse
Bul
İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonraWinkBence yılmadan devam et hatayı bulup düzelteceksin.Ben misineleri değiştir derim..
Bul
yalnız balıkçı yazdı:İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonraWinkBence yılmadan devam et hatayı bulup düzelteceksin.Ben misineleri değiştir derim..

Tamam Kamil abi deneyecegim
Bul
yalnız balıkçı yazdı:İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonraWinkBence yılmadan devam et hatayı bulup düzelteceksin.Ben misineleri değiştir derim..

kamilcim biraz daha açıklama yaparmısın.marka ve kalınlık gibi mesela.hatta yem falan.detay işte.teşekkürler.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi