Yorumları: 1,258
Konuları: 49
orhanekmekci yazdı:Ağır vasıtalar yollarımızı fena bozdular,geçmiş olsun Cihan.Gece şansınıza hava yattı tam balık havasıydı bu kez balığın yemeceği tutmuş
yem olarak ne kullandınız.Birdakinde daha bollarına inşallah.Rasgele.
TesekkurlerOrhan abi yem olarak mamun ve sulunes kullandik
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Cihan gerçekten riskli göze alarak gitmişsiniz. Allah korumuş abicim. Bu işin şakası olmaz.

Neyse ava gelince istediğin gibi sonlanmamş ama kısmet te sadece keyifli bir tur olmuş. Ekip ve Mera hareketli

Tebrikler
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Cihan kardeşim

görüntülerde balıklarda on numara

kısmet bir gün senide güldürecektir emin ol
Yorumları: 237
Konuları: 22
İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonra

Bence yılmadan devam et hatayı bulup düzelteceksin.Ben misineleri değiştir derim..
yalnız balıkçı yazdı:İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonra
Bence yılmadan devam et hatayı bulup düzelteceksin.Ben misineleri değiştir derim..
Tamam Kamil abi deneyecegim
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
yalnız balıkçı yazdı:İki hafta önce denemiştim o merayı Cihan.Balık sadece rüzgarlı havalarda kıyıya yaklaşıyor.Bir de çiftliklerin yemleme saatinden hemen sonra
kamilcim biraz daha açıklama yaparmısın.marka ve kalınlık gibi mesela.hatta yem falan.detay işte.teşekkürler.