Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon
fiko abi böyle basit şeyleri aşarız her zamana Allahın izniyle biliyosun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:fiko abi böyle basit şeyleri aşarız her zamana Allahın izniyle biliyosun Seerf

muratım biliyorum eyvallah.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:teşekkür ederim ilgin ve halakan için Alkis

hem kızarım hem kıyamam.BalsSefiom
Bul
arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.

Size şimdiden geçmiş olsun sevgili Ahmet abi.
Sürpriz güzel olacakmış ama önce sağlık.
İnşallah büyük organizasyonda hepbirlikte oluruz.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
teşekkürler bahadır evet hastanenin bana büyük süprizi oldu,herşeyin hayırlısı.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.

bu kötü haber be abi.anjio kötü demek değil..inşallah temiz çıkar.neyse bir kaç günden bişey çıkmaz.bekleriz seni.ama güzel haberler ve gayet sağlıklı olarak.canımsın benim.Gulumse
Bul

ahmet abi geçmiş olsun önce sağlıkAffet başka org görüşürüz abi.
Bul

sonuçlar iyi çıkar inşallah,geçmiş olsun ahmet abi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,432 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,565 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  geleneksel izmir organizasyonu finali fish or die 76 8,582 23-04-2013, 20:08
Son Yorum: ALTAYLI
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,553 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  14 ekim izmir nasil geçti ALTAYLI 222 20,612 02-11-2012, 16:02