Yorumları: 11,006
Konuları: 243
fiko abi böyle basit şeyleri aşarız her zamana Allahın izniyle biliyosun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
fish or die yazdı:fiko abi böyle basit şeyleri aşarız her zamana Allahın izniyle biliyosun 
muratım biliyorum eyvallah.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
aahmet yazdı:arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.
Size şimdiden geçmiş olsun sevgili Ahmet abi.
Sürpriz güzel olacakmış ama önce sağlık.
İnşallah büyük organizasyonda hepbirlikte oluruz.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
teşekkürler bahadır evet hastanenin bana büyük süprizi oldu,herşeyin hayırlısı.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aahmet yazdı:arkadaşlar izmire gelip sizlere süpriz yapmak istedim hatta yalcınlada konuştum izmire gelmeyi düşünüyorum diye,bu mini organizasyonu duyuncada işte fırsat dedim hanımlada konuştum onayını aldık,fakat bugün hastanede randevum vardı kontrol için gittim, aklımada hiç olmayan ve hastanenin bana süpriz yapmasını hiç beklemiyordum,ve bu pazartesiye anjiyo için ğün verdiler,hayırlısı dedim hevesimi başka bir zamana bıraktım,sizlerin neşeli ve bereketli avlar dilerim,hayırlı olsun.
bu kötü haber be abi.anjio kötü demek değil..inşallah temiz çıkar.neyse bir kaç günden bişey çıkmaz.bekleriz seni.ama güzel haberler ve gayet sağlıklı olarak.canımsın benim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ahmet abi geçmiş olsun önce sağlık
başka org görüşürüz abi.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sonuçlar iyi çıkar inşallah,geçmiş olsun ahmet abi.