Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geri döndüm
hmm kefaller de ışıl ışıl parlıyo maşallah Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
sevgili site sakinleri yapmış olduğunuz yorumların tamamını okuyorum.hafif yollu eleştirilerinizi de okuyorum.yoğun çalıştığım için belki sizler kadar mesaj yazamıyorum.ama bu yazılmış olan mesajları okumuyorum.takip etmiyorum anlamına gelmesin.ben hem emekli hemde çalışan biri olarak pek çok hobilerimin yanında balık tutmayı seviyorum.boş zamanımı böyle değerlendirmeye çalışıyorum.öncelikle kendi bölgemdeki insanlarla çok haşırneşir olmasamda tatar,haşim,mesut,harun arkadaşları tanıyorum.diğer yalovalı arkadaşlarla da uygun bir zamanda yüzyüze görüşüp samimiyetimizi arttırmayı hedefliyorum.bilgisayar konusunda çok iyi olmadığım için raporlarım az oluyor.hepinize saygılar.rastgele.
Bul
kefalcı ibo yazdı:sevgili site sakinleri yapmış olduğunuz yorumların tamamını okuyorum.hafif yollu eleştirilerinizi de okuyorum.yoğun çalıştığım için belki sizler kadar mesaj yazamıyorum.ama bu yazılmış olan mesajları okumuyorum.takip etmiyorum anlamına gelmesin.ben hem emekli hemde çalışan biri olarak pek çok hobilerimin yanında balık tutmayı seviyorum.boş zamanımı böyle değerlendirmeye çalışıyorum.öncelikle kendi bölgemdeki insanlarla çok haşırneşir olmasamda tatar,haşim,mesut,harun arkadaşları tanıyorum.diğer yalovalı arkadaşlarla da uygun bir zamanda yüzyüze görüşüp samimiyetimizi arttırmayı hedefliyorum.bilgisayar konusunda çok iyi olmadığım için raporlarım az oluyor.hepinize saygılar.rastgele.

hocam etme yahu.bizim istediğimiz bir-iki dakika.sendende haber almış oluruz.kefallerine bayılıyoruz.sadece azıcıkta muhabbet edelim dedik.valla kötü bir niyetimiz yoktu.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:hocam etme yahu.bizim istediğimiz bir-iki dakika.sendende haber almış oluruz.kefallerine bayılıyoruz.sadece azıcıkta muhabbet edelim dedik.valla kötü bir niyetimiz yoktu.Snifsinf

şekerim hocamda kötü niyetli yazmamış oku ve anla.HadiordanRolleyesWink
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim hocamda kötü niyetli yazmamış oku ve anla.HadiordanRolleyesWink

benmi kötü yazmışım.Hi
Bul
yycolak yazdı:benmi kötü yazmışım.Hi

HadiordanSiyirdimHehe
Bul
yycolak yazdı:yahu ibrahim hocam kefaller güzelde kefalsizde görmek istiyoruz seni.azıcık sohpetede takılsana.yıllardır aynı şey.raporunu takip bile etmiyorsun.gel biraz kaynaşalım.muhabbet edelim.tanıyalım birbirimizi.Wink
Alkis
Haklısın Yalçınım
Alkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Alkis
Haklısın Yalçınım
Alkis

eyvallah hocam.
ibrahim hocam kızmış bana ama.Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geri Dönüş 2 (Silifke) Avcı Altan 24 4,624 07-06-2009, 15:13
Son Yorum: Zıpkıncı
  turnadan bu kez boş döndüm kovboy 4 1,780 31-07-2007, 08:57