27-06-2012, 08:50
hmm kefaller de ışıl ışıl parlıyo maşallah

bir tutkudur balık tutmak..
geri döndüm
|
30-06-2012, 14:06
sevgili site sakinleri yapmış olduğunuz yorumların tamamını okuyorum.hafif yollu eleştirilerinizi de okuyorum.yoğun çalıştığım için belki sizler kadar mesaj yazamıyorum.ama bu yazılmış olan mesajları okumuyorum.takip etmiyorum anlamına gelmesin.ben hem emekli hemde çalışan biri olarak pek çok hobilerimin yanında balık tutmayı seviyorum.boş zamanımı böyle değerlendirmeye çalışıyorum.öncelikle kendi bölgemdeki insanlarla çok haşırneşir olmasamda tatar,haşim,mesut,harun arkadaşları tanıyorum.diğer yalovalı arkadaşlarla da uygun bir zamanda yüzyüze görüşüp samimiyetimizi arttırmayı hedefliyorum.bilgisayar konusunda çok iyi olmadığım için raporlarım az oluyor.hepinize saygılar.rastgele.
30-06-2012, 14:19
kefalcı ibo yazdı:sevgili site sakinleri yapmış olduğunuz yorumların tamamını okuyorum.hafif yollu eleştirilerinizi de okuyorum.yoğun çalıştığım için belki sizler kadar mesaj yazamıyorum.ama bu yazılmış olan mesajları okumuyorum.takip etmiyorum anlamına gelmesin.ben hem emekli hemde çalışan biri olarak pek çok hobilerimin yanında balık tutmayı seviyorum.boş zamanımı böyle değerlendirmeye çalışıyorum.öncelikle kendi bölgemdeki insanlarla çok haşırneşir olmasamda tatar,haşim,mesut,harun arkadaşları tanıyorum.diğer yalovalı arkadaşlarla da uygun bir zamanda yüzyüze görüşüp samimiyetimizi arttırmayı hedefliyorum.bilgisayar konusunda çok iyi olmadığım için raporlarım az oluyor.hepinize saygılar.rastgele. hocam etme yahu.bizim istediğimiz bir-iki dakika.sendende haber almış oluruz.kefallerine bayılıyoruz.sadece azıcıkta muhabbet edelim dedik.valla kötü bir niyetimiz yoktu. ![]()
30-06-2012, 14:29
yycolak yazdı:hocam etme yahu.bizim istediğimiz bir-iki dakika.sendende haber almış oluruz.kefallerine bayılıyoruz.sadece azıcıkta muhabbet edelim dedik.valla kötü bir niyetimiz yoktu. şekerim hocamda kötü niyetli yazmamış oku ve anla. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
30-06-2012, 14:31
bucalıfikret yazdı:şekerim hocamda kötü niyetli yazmamış oku ve anla. benmi kötü yazmışım. ![]()
30-06-2012, 14:38
yycolak yazdı:benmi kötü yazmışım. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
30-06-2012, 23:49
yycolak yazdı:yahu ibrahim hocam kefaller güzelde kefalsizde görmek istiyoruz seni.azıcık sohpetede takılsana.yıllardır aynı şey.raporunu takip bile etmiyorsun.gel biraz kaynaşalım.muhabbet edelim.tanıyalım birbirimizi. ![]() Haklısın Yalçınım ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
02-07-2012, 10:27
ufuktan26 yazdı: eyvallah hocam. ibrahim hocam kızmış bana ama. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Geri Dönüş 2 (Silifke) | Avcı Altan | 24 | 4,624 |
07-06-2009, 15:13 Son Yorum: Zıpkıncı |
|
turnadan bu kez boş döndüm | kovboy | 4 | 1,780 |
31-07-2007, 08:57 Son Yorum: Marjan |