Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arabım izmir'de
LeVrEkCi yazdı:ben arapı artık sevmiyorum kırdı kalbimi birkere öyle söyle arapıma fikret abi..
hayırlı olsun düğününü görelim inşallah.Seerf

deme be öyle nihatım başka arabımız varmı Alkis vallah ben söyledim birde sen kendisine söyle sevmediğini.Siyirdim
Bul
Allah tum murvetlerini gormeye kismet etsin Affet
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALLAH diğer mürvetlerini de görmek nasip etsin sevdiklerine AlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Allah evlenmesinide gösterir inşallah, Arabım İzmir turuna çıktı bakalım ne zaman döner..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hoş geldin hüseyin abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
izmire geldiğimden bugüne kadar telefonlarım hiç susmadı ercan abim kaç sefer aradı.inşallah onuda görmeden gitmeyeceğim..düğünümüzde bile yalnız değildim.çok teşekkür ederim fikret abim hüseyim abim sizleri seviyorum gündüz de mevlüt vardı orhan babam geldi izmiri izmirlileri seviyorum cidden hepinize minnettarım Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:izmire geldiğimden bugüne kadar telefonlarım hiç susmadı ercan abim kaç sefer aradı.inşallah onuda görmeden gitmeyeceğim..düğünümüzde bile yalnız değildim.çok teşekkür ederim fikret abim hüseyim abim sizleri seviyorum gündüz de mevlüt vardı orhan babam geldi izmiri izmirlileri seviyorum cidden hepinize minnettarım Rose
Eğer yarın İzmir'deysen ben Bergama'ya gitmeden bari öğlen yemeği yiyelim abisi76
Bul
İzmire hoşgeldin arapRoseEmir Yusufada geçmiş olsun allah ailesine damatlılığınıda göstersin.
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:izmire geldiğimden bugüne kadar telefonlarım hiç susmadı ercan abim kaç sefer aradı.inşallah onuda görmeden gitmeyeceğim..düğünümüzde bile yalnız değildim.çok teşekkür ederim fikret abim hüseyim abim sizleri seviyorum gündüz de mevlüt vardı orhan babam geldi izmiri izmirlileri seviyorum cidden hepinize minnettarım Rose

izmirlilerde seni seviyor şekerim.geldin şenlşendirdin izmiri.iyiki varsın.Sefiom
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,472 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,319 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,018 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi