Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
makinaya bakım yapmak benim neyime
ali arkadaşım gerçek ustalar Smile gibi söküp takarken parça artırmadığın sürece problem olmazSmile
yeni avlarında şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Alıntı:Şimdi bu makina bakım olayının ben kolayını buldum. Makinanın bakımı geldiğinde birine hediye ediyorum.
HappyHappyHappyHappyHappySiyirdimSiyirdim
Bul
Sevgili Ali sana tavsiyen bu işi yaparken geniş bir alan seç bir örtü yay yada muşamba makineyi söktükçe , üst tarafa sıra ile yerleştir . dikkat edersen yeni makine aldıgında kutusunu iç kısmında sökülmüş halinin şeması vardır.. ona benzer biçimde sende masaya dizersen toplaması daha kolay olur ayrıca size tavsiyem makine aldıgınızda kutuda şema varsa onu saklayın ..Gulumse
Bul
Mufi yazdı:Sevgili Ali sana tavsiyen bu işi yaparken geniş bir alan seç bir örtü yay yada muşamba makineyi söktükçe , üst tarafa sıra ile yerleştir . dikkat edersen yeni makine aldıgında kutusunu iç kısmında sökülmüş halinin şeması vardır.. ona benzer biçimde sende masaya dizersen toplaması daha kolay olur ayrıca size tavsiyem makine aldıgınızda kutuda şema varsa onu saklayın ..Gulumse

kayıtlara geçirdik,teşekkürler muvaffak abicim.76
Bul
[YOUTUBE]WnXPQe4b3zI&feature[/YOUTUBE]
Bul
[YOUTUBE]tr8YNIOg7_A&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Ll07QlrHabk&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]uxR_FjB_Yqw[/YOUTUBE]
Bul
herkesin işine yarayacak bilgiler,ayrı bir konuda açsan güzel olurdu muvaffak abi,teşekkürler.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi