Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Papağan Ciclid
muhammed tr yazdı:Birde Ruşan abi sana bir sorum var astronot balığı ile bu balık aynı akvaryumda yaşarmı?

Akvaryumun büyük galibaGulumse
Bornova - izmir
Bul
balık boyama işi çok enteresan.bir arada civcivleri boyuyorlardı tuhaf renklere.işe bak...Hi
Bul
Muhammed, astronot besliceksen tek bir astronot beslemeni öneririm. Yani onun dışında başka hiç balık olmaması daha hayırlı olur. Elinde hangi türler var bilmiyorum ama sanırım malawi cichledleri besliyorsun. Astronot amerikan cichledlerinden. Büyüdükçe sana sorun yaratır ve sağlıklı büyüyebilmesi için akvaryumunun 400 litreden az olmaması lazım.
Sazanları özledim...
Bul
Daha neler duyacagiz bakalimSiyirdim
Bul
rusan yazdı:Muhammed, astronot besliceksen tek bir astronot beslemeni öneririm. Yani onun dışında başka hiç balık olmaması daha hayırlı olur. Elinde hangi türler var bilmiyorum ama sanırım malawi cichledleri besliyorsun. Astronot amerikan cichledlerinden. Büyüdükçe sana sorun yaratır ve sağlıklı büyüyebilmesi için akvaryumunun 400 litreden az olmaması lazım.
Sağol Ruşan abi
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
YaKaMoZ yazdı:Daha neler duyacagiz bakalimSiyirdim
SiyirdimVallaha yaSiyirdim
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
rusan yazdı:Neyle boyuyolar bilmiyorum Orhan abi ama boyuyorlar. Mısırçarşısında bu balıkların üzerinde kocaman FB,GS,BJK falan yazıyor. Böyle doğmadığı kesin Siyirdim farkettiysen resimdeki balıkların üzerine de desenler boyayla yapılmış aynı şekilde dudaklar da öyle. Para uğruna yapmayacakları şey yok Hadiordan
Doğrusu akvaryum bilgim yok denilecek kadar az. Fakat bu bilgilere çok şaşırdım. Hayretler içindeyim.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi