Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevinçliyim dostlar :)
Yolu ve bahtı açık olsun,tebriklerAlkis
Bul
Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı da kattı ve öpücüğünü kondurdu. Gulumse Yakında tekrar buluşmak üzere akşam Eskişehir'e döndü..
Bol bol fotoğraf ve bir de video var; fotolar tatarda,konu açsınlar zargana videosunu eklerim..
Bul
Lakerda yazdı:Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı da Gulumsekattı ve öpücüğünü kondurdu. Gulumse Yakında tekrar buluşmak üzere akşam Eskişehir'e döndü..
Bol bol fotoğraf ve bir de video var; fotolar tatarda,konu açsınlar zargana videosunu eklerim..
Sonunda zarganasıda oldu arabınHappyHappysağolsun bırak denize balık için hiç yabancılık çekmezAlkisFotoları bekleriz kaptanımAlkis
Bornova - izmir
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ama üzüldüm AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNİ kazanmadıgınaHappy
0.4 puanla olmadı.. herşeyde vardır bir hayır muratcımGulumse
çılgınbalıkçı yazdı:Yolu ve bahtı açık olsun,tebriklerAlkis
çok teşekkür ederim abicim eyvallah Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Lakerda yazdı:Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı da kattı ve öpücüğünü kondurdu. Gulumse Yakında tekrar buluşmak üzere akşam Eskişehir'e döndü..
akşama açarım konuyu tatar açmassa sayenizde zarganayıda tuttum.başata tatar olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir konuda bunun için aöçacam akşama Wink
orhanekmekci yazdı:Sonunda zarganasıda oldu arabınHappyHappysağolsun bırak denize balık için hiç yabancılık çekmezAlkisFotoları bekleriz kaptanımAlkis
teşekkür ederim babacım şımartıyorsun beniMahcupSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekrar aranizdayim dostlar gobekbalığı 11 1,135 21-02-2016, 16:23
Son Yorum: gobekbalığı