25-08-2012, 22:14
Yolu ve bahtı açık olsun,tebrikler

sevinçliyim dostlar :)
|
25-08-2012, 22:14
Yolu ve bahtı açık olsun,tebrikler
![]()
Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı da kattı ve öpücüğünü kondurdu.
![]() Bol bol fotoğraf ve bir de video var; fotolar tatarda,konu açsınlar zargana videosunu eklerim..
26-08-2012, 16:18
Lakerda yazdı:Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı daSonunda zarganasıda oldu arabın ![]() ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
26-08-2012, 18:20
YaKaMoZ yazdı:Ama üzüldüm AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNİ kazanmadıgına0.4 puanla olmadı.. herşeyde vardır bir hayır muratcım ![]() çılgınbalıkçı yazdı:Yolu ve bahtı açık olsun,tebriklerçok teşekkür ederim abicim eyvallah ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
26-08-2012, 18:22
Lakerda yazdı:Hüseyin kardeşim oğlunun kayıt işlemleri ve yurt işlemleri için dün Yalova'da idi.Oğlunu Eskişehir'e uğurladıktan sonra ben,Tatar ve Arap birlikte Çiftlikköy kıyılarında tekne ile turladık.Güneş tepemizde; av için uygun saat değil , Arap'ın maşallahı var,tatlı sucu ama balık hangi ortamda var ise benden kaçmaz öperim dedi yine ve kolleksiyonuna zarganayı da kattı ve öpücüğünü kondurdu.akşama açarım konuyu tatar açmassa sayenizde zarganayıda tuttum.başata tatar olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir konuda bunun için aöçacam akşama ![]() orhanekmekci yazdı:Sonunda zarganasıda oldu arabınteşekkür ederim babacım şımartıyorsun beni ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tekrar aranizdayim dostlar | gobekbalığı | 11 | 1,135 |
21-02-2016, 16:23 Son Yorum: gobekbalığı |