Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Işte size en güzel forumdaşlik örneği
Mufi yazdı:Gürkanı buradan tanırım ama böyle bir insan oldugunu yıllar öncesinden tahmin etmiştim ,
teşekkürler muvaffak abi, gerçektende gürkan son derece cana yakın ve yardım sever biri.
orhanekmekci yazdı:Emeği geçenlere oğluna başarılar dilerim Murat inşallah mezuniyetinide beraber kutlarız
teşekkürler orhan abi, inşallah kutlarız nasipse.
Hamido yazdı:Ne güzel Murat sizlerin adına çok sevindim.
Güzel bir yardımlaşma örneği. Oğlunuza başarılar.Affet
teşekkürler gerçekten öyle.
YaKaMoZ yazdı:Bazen insan söyleyecek söz bulamazya işte şimdi ben bunu yaşadım Alkis
valla bende yazıyorumda, duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum.
tahsinmersin yazdı:bu güzel sitemizin,her zaman üyesinin biribirlerine sahip çıktığının bir örneğidir.
üyelerimiz arasındaki bu güzel dayanışmanın güçlenerek devam edeceğinden eminim.
çünkü çok doğru,dürüst,namuslu,yardımsever insanları barındırıyor.
sana yardımcı olmaları bize gurur veriyor.delikanlıya okulu için allah zihin açıklığı versin.
teşekkürler tahsin, yazdıklarının hepsine katılıyorum.
yycolak yazdı:bizde senin dostluğuna,anlayışına ve yorumlayışına teşekkür ederiz kardeşim.bundan sonraki tek dileğimiz delikanlının en güzel şekilde diplomasını almış olduğu günün paylaşımını görmektir.huzurla,sağlıkla,başarıyla olsun yeni yuvasında inşallah.
çok teşekkürler yalçın abim. ilk ayrılışımız olacak inşallah rahat eder yeni yuvasında. inşallah alır diplomasını.
MaVrUşGiL yazdı:Murat abi kelimelerle bir duygu nasıl anlatılır? O heyecanı gerginliği mutluluğu ve sevgiyi anlamlı bir hale getirip karşıdakine nasıl aktarılır diye bir soru gelirse bu açtığın konuyu alternatifsiz örnek gösterebilirim

Ben bu forumda tanıdığım dostlar için şu cümleyi hep kurup söylerimki;
Allah kimseyi o duruma düşürmesin ama hayatımda bir gün sorunlarla karşılaşıp sıfırı tüketsem ve muhtaç duruma düşsem yanına gidip aylarca kalıp niye geldin ne zamana gideceksin gibi bir söz yada imayı almadan misafir olacağım o kadar çok dost ve abiye sahibimki Seerf ne mutlu bize, ne mutlu bu samimiyeti barındıran bizlere...

Size yardımı dokunan, desteği bulunan tüm dostlara ayrıca bende teşekkür ederim
çok teşekkür ederim serkan. böyle dostlar edinmek ne güzel.
HAŞİM77 yazdı:Bizim için en önemlisi dostumuzun sorununun çözülmüş olması. Oğlunada başarılar dilerim.Affet
teşekkürler hasim. güzel duaların için, bursaya geldiğinde telefonunu bekliyorum, kızınada okulunda başarılar dilerim. Affet
araphüso26 yazdı:muratım öncelikle kardeşime başarılar dilerim.neler hissettiğini anlayabiliyorum yaşadım çünkü.benim bir yardımım olmamasına rağmen ismimi yazmışsın yine bir sıkıntı olursa haberim olsun bir çok işi çözeriz allahın izni ile çok güzel bir kompozisyon olmuş öğrencim olsaydın 10 u kapmıştın teşekkürlerAlkis
ben teşekkür ederim hüseyin.
ismini yazdım, yatırım olsun diye, Siyirdim gene bir şeye ihtiyacımız olur belki.
şaka tabiki. bende oğluna başarılar dilerim, meğer sende okulla yurtla uğraşıyormuşsun.
çocuklardan ayrılmak zor olacak değilmi,?
(o o)
Bul
İçlendim gerçekten şaşırdım İnsanlık ölmemiş helal olsun Smile

Balıkcılık dostluktur, hem doğayla hem hayvanlarla hem insanlarla... Hepinize selam ola ustadlarım.
Bul
ring yazdı:İçlendim gerçekten şaşırdım İnsanlık ölmemiş helal olsun Smile

Balıkcılık dostluktur, hem doğayla hem hayvanlarla hem insanlarla... Hepinize selam ola ustadlarım.
Aramıza hoşgeldin BarışGulumsekatılımlarını bekleriz.
Bornova - izmir
Bul
murat bugüne kadar senin başına gelene benzer o kadar güzellikler yaşadımki burada anlatamam,herkes her ortamda buradaki gibi olsa dünya çok daha çekilir olurdu ama ne yazık bu böyle olamıyor..en azından doğa sever insanlar olarak bizler temiz kalpli sağlam yürekli olalım. GulumseAlkis
Bul
Helal olsun.. Ne denilebilir ki.. Helal olsun Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çok güzel resimler bayılacaksınız. tatar35 45 9,016 16-01-2011, 20:28
Son Yorum: efe4848
  Güzel Sözler derhan 8 2,727 06-02-2007, 02:22
Son Yorum: ALİCO

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi