Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kaybolan kursunlar ve igneler
Merhaba arkadaslar
ben yeni balik tutmaya basladigimda yani 2 sene once bu isin cok zevkli ama okadarda zor ve sabir gerektiren bir tutku olcagini tahmin etmiyordum o kadarki bana balik sevdasini asilayan kankam hako bile ilk zamanlar benimle ugrasmaktan bikmisti Australianin denizleri hep okyanus oldugundan ve cevreside kayaliklarla ve mercanlarla cevrelendiginden ilk seferleri ve bazen usta balikcilarin bile olta takilmasi gibi cok kucuk ama can sikici problemle karsilasmalari ve burada balik malzemelerinin biraz pahali olmasi sebebiyle bazi malzameleri kendimizin uretmesi gerekiyor.
Iste benim ilk zamanlardaki olta takilmalari biraz fazla olup herseferindede kursunu ve igneyi kaybetmem hako arkadasimi cildirtti
ve bir gun elinde bir cezve ve birkalip islenmemis kursunla bizim garaja damladi ve kendi kursunumuzu yapmaya basladik.
bir iki resimle nasil ve neyle yaptigimizi sizlerle paylasmak istedim.
umuyorumki bir gun kankam hako kostura kostura gelecek ve bana nasil igne yapabilecegimizi buldugunu soyleyecek.66
Bul
Ne mutlu size kendi takımlarınızı kendiniz yapabiliyorsunuz insan kendi yaptığı takımlarla balık tutması kadar süper bi şey varmı size helal olsun paylaşım süper.
Bul
kankam tesekkurler.is hayatin sitiresinden seni ayda 1 defa kurtardim.deniz havasi,bir baska.bu arada mailler aliyom.yakinda video cekimlerine baslasak iyi olur.igne baglamalar,bu arada senin araba isini hallettim.artik devamli baliga cikariz.
Bul
keşke herkes böle yapabilse Big GrinBig Grin
Bul
çok iyi arkadaşlar,nasıl iğne yapılacağınıda bulursanız bizimle paylaşırsınız artıkSmile
kurşun yapmayı öğrendik sayenizde bende bunu deniyeceğim....
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
çok güzel uğraş yanlız kurşunlar buradakilerden çok farklı takılmasın diye herhalde
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi