Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dün geceki M.Ereğlisi avı
bigbossares yazdı:Yem satan 2-3 tane yer varmış ama ben bir tanesini biliyorum.Onlarda İzmir'den kargo ile alıyorlarmış zaten.Şehir merkezine yukarıya doğru çıkacağınız zaman ana yoldan sağ döndüğünüzde bir yuvarlak var onunla karşı karşıya bir av malzemesi satan yer var.Bende Çerkezköy'den geldiğim için adres olarak tam veremem ama lazım olursa telefonunu vereyeim size araryıp daha iyi anlarsınız adresini ..

yeri biliyorum oradan malzeme almıştım,size zahmet bana özel mesajla telefonu iletebilirmisiniz,ereğli tekirdağ arası 40 km,gitmeden arayıp öyle giderim,ilginize teşekkürler.
Bul
bereketli olsun erkan ortaya karışık güzel bir av olmuş devamına rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bereketli ve,güzel bir gece olmuş.
kamışı bırakıp elle çektiğinize göre bayağı adrenalin yapmışsınız.zevk aldığınız yazılardan belli oluyor.
ellerinize sağlık,daha iyi avlar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bereketli ve,güzel bir gece olmuş.
kamışı bırakıp elle çektiğinize göre bayağı adrenalin yapmışsınız.zevk aldığınız yazılardan belli oluyor.
ellerinize sağlık,daha iyi avlar.

Teşekkürler,sizlere de iyi avlar.Elle çekme olayı şöyleki ; ben bu yaza kadar hep el oltası kullanıyordum.Bu yaz Kuşadası taraflarında güzel bir avlak bulduk arkadaşla ama oradan da el oltası atmak neredeyse imkansızdı o yüzden mecburen kamışa geçtim ama iyikide geçmişim çünkü avlanmak için bilmek gerekir diğer oltalarıda.Büyük balık geldimi alışkanlık olarak elle çekme reflexi oluşuyor bendeGulumse
Bul
Tebrikler,
bereketli ve afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi