Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galata
Cumartesi Aksami Galataya Sabahlamaya Gitmeyi Düşünüyom Tavsiyeleriniz Neler istavtir bu araalar bogazda ne durumda bilgi verirseniz sevinirim ...
Bul
Avramit yazdı:Cumartesi Aksami Galataya Sabahlamaya Gitmeyi Düşünüyom Tavsiyeleriniz Neler istavtir bu araalar bogazda ne durumda bilgi verirseniz sevinirim ...

tarik istavrit bol degil ama yinede cikiyo koprunun halic tarafi izmarit yappiyormus cinekop ve palaumtta cikiyormus bu aralar erken gitmeni tavsiye ederim ctesi zor yer bulursun gibime geliyor
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:tarik istavrit bol degil ama yinede cikiyo koprunun halic tarafi izmarit yappiyormus cinekop ve palaumtta cikiyormus bu aralar erken gitmeni tavsiye ederim ctesi zor yer bulursun gibime geliyor

Anladım erkendende giderim Ama insan Sıkılıo Tek Olunca ne tur takımlar kullanmamı tavsıye edersın ???
Çinekop için ne yapmam lazım
Bul
Avramit yazdı:Anladım erkendende giderim Ama insan Sıkılıo Tek Olunca ne tur takımlar kullanmamı tavsıye edersın ???
Çinekop için ne yapmam lazım

kopruden mantarli takimla atiyorlar galiba vapur iskelesi arasindan ve karakoyden rapalayla palamut aliyorlarmis erken gidip yemlik istavtir denersin yemlik cikinca mantarli takima donersin
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:kopruden mantarli takimla atiyorlar galiba vapur iskelesi arasindan ve karakoyden rapalayla palamut aliyorlarmis erken gidip yemlik istavtir denersin yemlik cikinca mantarli takima donersin

Usta Bırınden Rapalayla Tutmayı Ogrensem varya Smile
Bul
Ben Gunduzden Baslarım istavtir e sonra Gelen Olursa Cinekopa yem Hazırlarım Smile
Bul
Avramit yazdı:Ben Gunduzden Baslarım istavtir e sonra Gelen Olursa Cinekopa yem Hazırlarım Smile
Şimdiden bol şanslar Tarık,rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi