26-09-2012, 00:34
Cumartesi Aksami Galataya Sabahlamaya Gitmeyi Düşünüyom Tavsiyeleriniz Neler istavtir bu araalar bogazda ne durumda bilgi verirseniz sevinirim ...
Galata
|
26-09-2012, 00:34
Cumartesi Aksami Galataya Sabahlamaya Gitmeyi Düşünüyom Tavsiyeleriniz Neler istavtir bu araalar bogazda ne durumda bilgi verirseniz sevinirim ...
26-09-2012, 00:38
Avramit yazdı:Cumartesi Aksami Galataya Sabahlamaya Gitmeyi Düşünüyom Tavsiyeleriniz Neler istavtir bu araalar bogazda ne durumda bilgi verirseniz sevinirim ... tarik istavrit bol degil ama yinede cikiyo koprunun halic tarafi izmarit yappiyormus cinekop ve palaumtta cikiyormus bu aralar erken gitmeni tavsiye ederim ctesi zor yer bulursun gibime geliyor Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
26-09-2012, 00:41
monawar yazdı:tarik istavrit bol degil ama yinede cikiyo koprunun halic tarafi izmarit yappiyormus cinekop ve palaumtta cikiyormus bu aralar erken gitmeni tavsiye ederim ctesi zor yer bulursun gibime geliyor Anladım erkendende giderim Ama insan Sıkılıo Tek Olunca ne tur takımlar kullanmamı tavsıye edersın ??? Çinekop için ne yapmam lazım
26-09-2012, 00:49
Avramit yazdı:Anladım erkendende giderim Ama insan Sıkılıo Tek Olunca ne tur takımlar kullanmamı tavsıye edersın ??? kopruden mantarli takimla atiyorlar galiba vapur iskelesi arasindan ve karakoyden rapalayla palamut aliyorlarmis erken gidip yemlik istavtir denersin yemlik cikinca mantarli takima donersin Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
26-09-2012, 00:52
monawar yazdı:kopruden mantarli takimla atiyorlar galiba vapur iskelesi arasindan ve karakoyden rapalayla palamut aliyorlarmis erken gidip yemlik istavtir denersin yemlik cikinca mantarli takima donersin Usta Bırınden Rapalayla Tutmayı Ogrensem varya ![]()
26-09-2012, 00:53
Ben Gunduzden Baslarım istavtir e sonra Gelen Olursa Cinekopa yem Hazırlarım
![]()
26-09-2012, 10:02
Avramit yazdı:Ben Gunduzden Baslarım istavtir e sonra Gelen Olursa Cinekopa yem HazırlarımŞimdiden bol şanslar Tarık,rasgele.
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|