Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usta-Çırak
Cahit Acun yazdı:"Maydanozda ilk çipura" raporun gözümden kaçmış.Özür diliyorum,Ercan.Çakır Hoca'nın ellerinden öp!.Ona uzun ömürler dile! Onu unutmayacağımızı söyle! Benim yerime...AlkisAlkisAlkisAlkis
Yok be abicim özür dileyecek hiç bir şey yok. Ben de 79 yaşında denizde olmak isterken Çakıır hocama özendim ve hepimiz için diledim. İşte o zaman dedimki raporumda bu USTA geçiyor ve biz atlıyoruz. Sadece bu

yycolak yazdı:https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/h...5613_n.jpg

76işte çakır hocamız.Alkis

şu an yanımda.herkese çok selamı var.
Yalçın, selamlarımzı ilettiğini görüyor ve sana da teşekkür ediyorum. Selam76
Bul
Salih Reis yazdı:Ercan abicim çok haklısın, Smile

Çakır Hocam daha nice balıklı günlere AlkisAlkis
SeerfSeerfSeerf

Yalçın abicim Çakır hocamıza çook selam eder ellerinden öperim Gulumse
Selamlarnızın iletildiğinde duyduğu mutluluğu şimdiden hisseder durumdayım. Zaten Yalçın birçok mesajı çoktan iletmiş. Sağolun

Lakerda yazdı:Çakır hocaya hürmetler eder allahtan sağlıklı,mutlu uzun ömürler dilerim.Mutlaka balıkçılık konusunda çok değerli anıları vardır ; paylaşma fırsatı olursa izlemekten büyük mutluluk duyacağım kesin..Alkis

Kaptanım, 76gerçekten sözünü ettiğin mutluluğu yaşadım ve çok keyif aldım. Kendisiyle birlikte olduğumuzda tüm bunları istiycem. Bu arada kulaklar maalesef az duyuyor ama anlaşıyoruz
Bul
Allah o isme Çakır Ustaya nice nice ömürler versin...
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
[quote=ALTAYLI]AbartmaSmile Niye unutalım hatta nasıl. Biz sana usta demiyoruz evlat

takılıyorum abim SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
takılıyorum abim SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:takılıyorum abim SiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdim
Tamam tamam anladım. SmileDerdim sen ve senin gibi arkadaşlarla zaten değil. Tüm deniz-Balık ve Doğa sever dostların yaşamlarınn sonuna kadar sevdikleri tutkularla yaşamaları doğrultusunda küçük bir hatırlatma. Derdim algıda seçicilik konusunda uyarmak ve katıldığımz mesajlara gerçek dolulukla katılmakWink
Bul
ALTAYLI yazdı:Tamam tamam anladım. SmileDerdim sen ve senin gibi arkadaşlarla zaten değil. Tüm deniz-Balık ve Doğa sever dostların yaşamlarınn sonuna kadar sevdikleri tutkularla yaşamaları doğrultusunda küçük bir hatırlatma. Derdim algıda seçicilik konusunda uyarmak ve katıldığımz mesajlara gerçek dolulukla katılmakWink

76Alkishelal olsun.Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi