Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urladaki Maceram :)
Koray öncelikle yeni teknen hayırlı olsun
motor arızasının limanda olmasına şansın varmış diyorum
pancar motor kolay arıza yapmaz tek sorunu sesli çalışmasıdır
bakımı iyi yaptıktan sonra yıllarca yolda bırakmaz
kazasız belasız bereketli avlar dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Yeni teknen hayırlı olsun, denize çıkmadan bütün sorunlarını gidermeye bak, sana hayırlı avlar dilerim, kalamarlarını tebrik ederim, alaya denk gelince bereketli oluyor, sevgiler hoşça kal.Gulumse

İmza yazını çok beğendim seninle aynı düşüncedeyiz, ben de yazıyorum, sevgiler.Gulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Koray kardeşim hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle rastgele Gulumse
Bul
koray tekne hayırlı olsun güzel avlarda keyifle kullanman nasip olsun inşallah,güzel kalamar almışsınız tebrikler.rastgele Alkis
Bul
Zorda olsa güzel bir av macerası yaşamışsınız tebrikler rastgele...
Bul
Koray hayırlı uğurlu olsun kazasız dertsiz ve keyifle kullan. Teknede hemen her şeyi çek etmelisin insanı hırpalar. Neyseki karada başlayan sorun karada çözülmüş. Fotolarla süslersen daha güzel olacaktır. AfiyetleSeerf
Bul
Teknen hayırlı uğurlu olsun Koray, kazasız belasız avlarda kullan,bu arada aldığınız kalamarlar yorgunluğunuzu bir nebzede olsa unutturmuştur.
Bul
herkeze çok teşekkür ederim yorumlarınız için umarım hayırlısı olur rahatsızım ogunden sonra boynum ve belımın agrısından duramıyorum iyilesince devam edip fotograflarımı paylasıcam allah nasip ederse hayırlı gunler Gulumse
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
koray teknen hayırlı olsun bol balıklı günler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,428 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  tatil maceram maceratorr 20 3,489 05-06-2012, 00:06
Son Yorum: makineci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi